30. maaliskuuta 2012

Watching Hunger Games and Other Stuff

Eilisen matikankokeen jälkeen käväisin äidin kanssa shoppailemassa, ja mukaan tarttui kolmet sukkikset/legginsit. Yhden verkkosukkikset (käytin niitä tänään ensimmäistä kertaa), kaksi paria legginsejä (jotka oli samassa pakkauksessa), sekä kukalliset legginsit, joista ei valitettavasti ole kuvaa. Lisäksi ginasta lähti pinkki paita SM-kisoja varten, kun värikkäät pitkähihaset on minun kohdallani melko vähissä ^^' Pinkissä tai missään muissa räikeissä väreissä ei ole mitään vikaa, mutta musta on paras!

Myöhemmin samana päivänä käväisin vielä Prismassa, kun äitini oli bongannut sieltä paljon hyviä balleriinoja halvalla. Loppujen lopuksi mukaan lähtivät ihan erilaiset kengät, joiden perään alunperin olin lähtenyt katsomaan ^^' Ei sen puoleen, ruudulliset balleriinat on myös varsin söpöt! Nyt täytyy vain odottaa, että lumet todellakin sulaisivat ja sais käyttää vaan kesäkenkiä.

Tänään kävin katsomassa Nälkäpelin vihdoista ja viimein! Ottaen huomioon, että olen melko huono katsomaan leffoja, oli tämä melko nopeaa minulta, kun ensi-ilta oli viikko sitten~ Sain kulutettua viimeisenkin ilmaisleffalipun, jonka olin saanut joululahjaksi. Ja hyvään leffaan sen kulutinkin! Minä onneton porasin taas siellä silmät päästäni... Mutta nyt ymmärrän paljon paremmin kavereideni hehkutusta Nälkäpelistä! Multa ei toisaalta löydy kauheasti motivaatiota kalastaa niitä kirjoja käsiini ja lukea niitä lävitse, mutta leffat tulen ehdottomasti katsomaan! Jos lempparihahmoja täytyisi mainita niin niin... ehdottomasti Katniss ja Rue~

Koeviikkoni alkaa olla hiljalleen päätöksessä, sillä ainoa kunnon koe olisi enää keskiviikkona ja sekin on englannin koe. Uskon pärjääväni pienen pänttäämisen avulla, mutta toisaalta tiedän masentuvani, jos siitä tulee taas se helvetin 7... Siitä huolimatta, että sain tässä jaksossa tuskailla toiseksi eniten englannin kotitehtävien kanssa, koen kuitenkin oppineeni jotain ja kehittyväni ainakin hivenen! Eikä aineista tullut edes kovin huonoa, vaikka oikoluin ne itse.

No mutta aion kuluttaa viikonloppuni hyvällä omatunnolla katsellen Working 2 tuottista, kun sain sen levylleni kaverilta~ Bye-bee!

2 kommenttia:

 1. Murrr
  Murrrrrr
  Murrrrrrrrrrrr
  Murisen kaikille jotka ei ymmärrä hyvän kirjallisuuden päälle tarpeeksi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvasin tämän~ Kirjoja on hauska lukea, mutta olen laiskistunut sen kanssa viime aikoina.

   Poista