7. toukokuuta 2012

Kuplii and the meeting

Lauantain SM-kisojen jälkeen käväsin Tampere Kupliissa Ainon kanssa ennen pientä piknikmiittiä. Mukaan tarttui jo heti ensimmäisellä myyntipöytäreissulta Kuroshitsujin ensimmäinen pokkari ja vähän ruokaa. Ostin oikeastaan jääteen ja nuo pandamakeiset Ainon pyynnöstä :'D Jälkikäteen kävin ostamassa vielä mustat pitsihansikkaat, mutta niistä ei valitettavasti löydy (vielä) kuvaa.

Tapasimme myös muutamia cossaajia Kupliissa. Aloisin kohdalla en tajunnut säätää valoitusta oikeaksi, joten hän koki nyt pienen valaistumisen :'D

Kello kolmetoista reikä reikä tapasimme Plevnan kohdalla ja lähdimme sitten hetken seisoskelun jälkeen kohti Näsipuistoa. Mukaan oli tullut vähän karkkia, juotavaa, muffineja, Aristosan intialaista suolaista (jonka nimeä en vieläkään muista) purtavaa ja munkkeja.


Eeppinen kenkäkuva ja ryhmälolipose.


Löysimme Vimpun kanssa rappuset ja rautakaiteen, joten olihan siellä pakko ottaa vähän lisää kuvia.Miitin loppupuolella käväsimme räpsimässä muutaman kuvan kivirappusilta, jonka Vimppu oli bongannut aiemmin.


Mun hameen helmalla on taipumus mennä piiloon aina kun sitä ujostuttaa

Käväsimme vielä Siperiassa, jossa Kuplii pidettiin, moikkaamassa tuttuja ja lähdimme sitten Ainon kanssa kotia kohti. Peace!

6 kommenttia:

 1. Ahh mä oon kaunis ♥ & Toi näyttää jänskältä kun öö sun alakroppa pienenee kun tos on noi kaks kuvaa allekkai :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se vähän näyttää, mut koinkin hurjan muodonmuutoksen kahden kuvan aikana :'D

   Poista
 2. Hee paljon iloisen näköisiä kuvia~ ♪
  Ja pääsit näemmä kupliihin, vaikka sanoit ettet taida mennä.
  Mutta hyvä että pääsit sitten kuitenkin kiertämään siellä :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähdin ekstemporeena sinne, vaikka ajattelin, et pysyn sunnuntaina kotona. Mut oli hauskaa, et pääsin kuitenkin käymään siel, koska sit olis jälkikäteen harmittanut.

   Enkä mä tajunnu kysyä sulta sillon et ootko menossa sunnuntainakin käymään, mut jälkiviisaus on vaan liian hieno asia ^^'

   Poista
 3. voi herranjumala sentää...[toi mun kuva on kaunis]
  XDDD mutta awws kuvia ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli pakko ottaa se talteen Vimpulta~

   Ja unohdinkin mainita jossai kohtaa et osa kuvista on Vimpun ottamia... hups.

   Poista