4. toukokuuta 2012

Hurpa durpa!

Tämä viikko on ollut minulle jotenkin aivan spesiaali. Vaikka monen muun mielestä viikkoni tuskin on ollut sen tapahtumarikkaampi kuin muiden, tunnen kuitenkin saavuttaneeni paljon asiota jo tähän mennessä.

Ensimmäisenä on varmaan aiheellista mainita vappu. Vappuni oli jälleen erilainen aikaisempiin vuosiin verrattuna ja onneksi tänä vuonna paistoi aurinko. Maanantai oli kevyt kuin mikä, joten sen vuoksi käväsin sitten iltapäivällä vapputorilla muutaman kaverin kanssa. Tuli otettua vähän kuvia sieltä!


Vappupäivänä alkoi sitten tämä eeppinen animemaratooni. Olen saannut nyt kolmen päivän sisällä katsottua huimat kolme animesarjaa loppuun. Kaksi oli jo alotettuja, yksi ihan uusi ja tuntematon.

Vappupäivänä tosiaan katsoin Puella Madoka Magican kaikki 12 jaksoa putkeen ja tein oman itkuennätykseni samalla ^^' En ole koskaan kyynnelihtinyt yhden animen aikana kuin silloin. Taikatyttöilyksi se on yllättävän kaunis ja surullinen ja menee ehdottomasti lemppareihini!

Keskiviikkona katsoin Working!! kakkostuottiksen loppuun vihdosta viimein. Tänä kesänä on muutenkin tarkoitus cossia Popuraa (videon ruskeahiuksinen ja lyhyt tytsy)~


(Valitettavasti ei löytynyt tekstityksiä enkuksi)

Ja nyt eilen katsoin loput 9 jaksoa Gosickia. Alunperin luulin, että niitä olisi vähemmän jäljellä, mutta muisti alkaa ilmeisemmin temppuilemaan näin vanhemmalla iällä XD Loppu sai minut (jälleen) kyynelehtimään hivenen, mutta harmittaa vähän, ettei dekkarimaisuus säilynyt viimeisille minuuteille vaan keskittyi enimmäkseen toiseen maailmansotaan.

Sitten ehkä tämänhetkinen riemunaihe: LM.C:n keikkalippu! Olen sen hankkimista pantannut jo melko kauan, mutta tänään käväsin Epesiltä sen ostamassa itselleni! Kiitoksia Ainolle, joka vaivautui tulemaan opastamaan minua sinne~

Huomenna on viimeinkin SM-kisat, joten Tampere Kupliin sijasta lauantaini menee lähes kokonaan siellä. Sunnuntaina olisi mukava lähteä viettämään piknikkiä, mutta tässä on vielä liian monta muuttujaa, joten en mene sanomaan mitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti