28. huhtikuuta 2012

Vappua odotellessa

Wuhuu, vappuun ei ole enää kovin montaa päivää jäljellä! Oikeastaan minulle iski pieni vaatekriisi, koska vappuna olisi kuitenkin kiva pukeutua jotenkin pirteästi, mutta tämäkin on nyt ratkaistu!

Sopivaa hametta ei meinannut löytyä, mutta onneksi vaatekaapin kätköistä löytyi vanha, mutta sitäkin rakkaampi kesähame. Kukkasien ostamista emmin jonkisen aikaa, mutta olen ihan tyytyväinen niihin~ Tarvitsisin muutenkin uusia hiuskoristeita, vaikka omistankin niitä melkoisen paljon, mutta osa on sellaisia, joita ei tule enää käytettyä juuri ollenkaan.

Maanantaina menen kuvaan kuviksesta vapputorille, mistä olen melkoisen innostunut. Sinänsä harmi, että osa kouluista pitää maanantain vapaana, mutta onneksi oma maanantaini ei ole mitenkään raskas, että se pilaisi sitten vappuaaton tunnelmia. Osa kavereista puhui laittavansa jotain hauskaa maanantaina, mutta saa nähdä, mikä on todellinen lopputulos...~

Eilinen meni lähinnä reenaamiseen. Tuli reenattua jopa niin paljon, että mennessäni nukkumaan en ajatellut oikeastaan mitään muuta kuin miten meidän muodostelman kuuluisi mennä :'D Tulipahan samalla nähtyä unta siitä, ettei vappuna sittenkään paista D: Toivottavasti ei kuitenkaan näin käy!

Viime aikoina olen myös innostunut piirtämään vanhoille hahmoilleni ihan uudenlaisen ulkonäön. Vielä löytyy monia, jotka kaipaisivat kipeästi täydellisen muodonmuutoksen, koska naperona tuli suunniteltua melko mauttomankin näköisiä ukkoja... Heh. Mutta tuossa yksi vanhimmista hahmoistani, Ronalee. Alunperin taisin luoda hänet OC:ksi Fullmetal Alchemistiin, mutta ajan saatossa olen kaavaillut hänelle ihan toisenlaisen tarkoituksen. Luonnos on vielä kesken.

Mutta hyvää vappua vaan kaikille! Syökää paljon munkkeja, sekä juokaa simaa!

1 kommentti: