16. heinäkuuta 2012

Maailmanlopun Animecon

Mun piti laittaa oma postaus juuri valmistuneesta cossista perjantaina, mutta mystisesti se jäi tekemättä. No, nyt on ensimmäiset cossit cossattu ja tällä hetkellä olen yllättävän virkeä verrattuna siihen, että koko päivän ajan olen lagannut ja koomannut ahkerasti.

Hotelli-ikkunan näkymä

Animecon meni tällä kertaa hyvin! Hotelli ei ollut pettymys niin kuin viime kerralla Turussa, kävelymatka conipaikalle ei ollut niin pitkä kuin Turussa ja aamupala oli parempi kuin Turussa. Yksi miinus kenties on se, että menomatkalla VR huolsi raiteitaan, jonka vuoksi juna vaihtui bussiin Jyväskylässä.

Kuvia cosseistamme ei löydy kamerastani juuri yhtään, joten postailen niitä myöhemmin. Lisäksi teen oman postin Animeconin lolita muotinäytöksestä.

Oli varsin yllättävää, että niinkin moni halusi ottaa meistä kuvia, minkä vuoksi sekosin laskuissani sen jälkeen, kun pääsimme ovesta sisälle (ja ottaen huomioon, tässä vaiheesa meistä oli otettu jo viisi kuvaa ainakin). Derppasin kaikissa, ainakin luulen niin. Mutta tämän kokemuksen jälkeen tuntuu mahdottomalta ajatella edes, etten cossaisi mitään hahmoa enää koskaan. Koukussa kenties? Ken tietää...

Lisäksi tämän vuoden Animecon oli siitä mielenkiintoinen, että rahaa kului ennätyksellisesti myyntipöydän antimiin. Olin päättänyt Helsingin reissun jälkeen, etten osta mitään muuta kuin ruokaa ja ehkä yhden (halvan) asian myyntipöydiltä, mutta petin itseni. Mukaan tuli kolme pokkaria K-ONia (Sangatsumangalta), kaulakoru (Harajukulta), Gothic lolita Bible vol 42, pinni taidekujalta ja Luca Kioskin liimattavia palasia.

Saimme myös maistaa Kuopion erikoisuutta: Pehmislimsaa! Täytyy sanoa, että oli varsin omituinen yhdistelmä, vaikkei pahanmakuinen! Kävimme myös sunnuntaina kiinalaisessa syömässä, ja niin paikka kuin annokset olivat oikein söpön näköisiä~ Lisäksi söin ensimmäistä kertaa tuulihattuja!

Sekä todiste siitä, että olen piirtänyt jotain viime aikoina. Piirrustus meni kuitenkin Gikon paperille ja näin ollen hänen omakseen.


Nyt voisin mennä viimeinkin nukkumaan, siispä öitä~

2 kommenttia:

  1. Limupehmistä on saanut mielestäni Särkänniemestä niin kauan kuin vain muistan.. Onko se muka joku Kuopion juttu? XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmmm en ole Särkässä vähään aikaan käynny joten en osaa sanoa... ja silloin kun viimeksi kävin, ei sellainen koskaan pilkahtanut silmääni :/ Voi olla~

      Poista