3. heinäkuuta 2012

Shoppailua

Tänään tuli käväistyä kaupungilla, koska tajusin eilen kaupassa, että Gikon synttärit on aivan juuri tulossa ja lahja hänelle uupui. Toinen syy ulos luolasta lähtöön oli hameen nouto Giselleltä. Houkuttelin Gikon mukaan, koska häneltä uupui yhä cossikengät, sekä vaadin häntä valitsemaan itselleen mieluisan synttärilahjan~

Valitettavasti minulla ei ole kuvaa lahjasta, vaikka laukku olikin söpön pinkki~

Oikeanlaisia kenkiä emme Gikolle löytäneet, mutta hänen matkaansa lähtivät nuo kengät, joita innostuimme molemmat sovittamaan. Haluaisin itselleni tuontapaiset, mutta kantapäät saisivat olla vielä auki.

Siirryimme kiertelyn jälkeen odottelemaan suihkulähteelle ja halusin ottaa jälleen eeppisen kenkäkuvan. Samalla kun odottelimme Giselleä paahtavassa auringonpaisteessa, napsasin muutaman kuvan taivaasta.

Ja tällainen hame kotiutui kaupunkireissulta! Olin juuri luvannut itselleni, ettei enää hameita vaan MEKKOJA, mutta en voinut vastustaa kiusausta ja ostaa sitä. Settiin kuului vielä hameeseen mätsäävä headress. Suunnitelmissa olisi joskus myöhemmin lisäillä vähän pitsiä reunaan, mutta toistaiseksi tuollaisenaan se on varsin käytännöllinen. Ja toisaalta, minulla oli tarkoituksena ommella punainen hame itselleni vielä joskus tulevaisuudella, mutta pääsin tätä kautta helpommalla.

Anttilasta nappasin mukaan Ponyon, koska halpa oli ja leffa on vain suloinen.

2 kommenttia:

  1. hei mul on nykyään semmonen levee sänky, oot tervetullut viettämään villiä yötä kera Ponyon ja karkkipussin! XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heeeee hienoa! Voimme samalla pitää hupaisan muumimaratoonin, näin muumitalostakin unta viime yönä!

      Poista