9. heinäkuuta 2012

Regards from Helsinki

Olin viikonlopun Helsingissä shoppailemassa äitini kanssa. Lauantain pyhitimme kauppojen kiertelylle ja sunnuntaina kävimme sitten taidenäyttelyissä.

  Last weekend I was at Helsinki with my mother. On Saturday we did some shopping and on Sunday we went to art exhibitions.

Tavoitteenani oli muutenkin hankkia vihdosta ja viimein itselleni vyötärökorsetti, kun sellaista hiplasin viime syksynä, kun kävimme koulun kanssa taideretkellä Helsingissä. Nyt sellaisen sain, mutta sainkin kaksi sellaista! Punainen olisi tarkoitus mennä Wanhojen pukua elävöittään, sekä serkkuni häiden juhlamekkoon. Tuli ostettua myös tavallinen t-paita liituraidallista korsettia varten.

  My task were buy one mid length underbust corset because I was looking for it last fall when I were at Helsinki from school. Now I finaly get it but not only one, they are two! I also bought black t-shirt for that pinstripe corset.

Kävimme myös hakemassa teetä Ouncesta, koska teevalikoimamme oli päässy pahasti loppumaan. Olen kuullut tuosta teekaupasta ennenkin - terrible, kaverini ja äitini kun ovat sitä mainostanut ahkerasti, mutten olisi uskonut sen olevan niiiin näkemisen arvoinen paikka! Hämäännyin jo näyteikkunasta, mutta päästessäni sisälle tiesin tulleeni aivan toisenlaiseen maailmaan. Olo oli suoraansanottuna lähemmäksi sitä, mitä tunsin LM.C:n keikan jälkeisinä päivinä - eli paljon pelottavaa hihitystä ja leveää hymyilyä.

  We also visited at Ounce because we needed to get some new tea. I have heared about that tea shop before because terrible, my friends and my mother have advertised it so much. But seriously I couldn't have ever imagined how fascinating that place could be! The shop window was a little weird first but when I went to inside that shop I knew I was stepped to totaly different world. I felt nearly like then when I left from LM.C concert - in other words it includes lots of scary titter and grinning.

Hotellimme oli aivan Kampin aukion vieressä, joten ikkunastamme näki helposti Lidlin grillauskisan. Kävimme sunnuntaina katselemassa lähempää, mutta tapahtuma oli paljon tylsempi kuin olimme odottaneet.

  Our hotel was nearby Kamppi's plaza so we had great chance to follow Lidl's grill competition.

Sunnuntaina kävimme sitten Ateneumissa ja Kiasmassa. Nappasin muutaman kuvan Kiasmasta, mutta Ateneumista ei ole yhtäkään. Kävimme katsomassa Kiasmassa päin näköä -näyttelyä, sekä camouflagea. Molemmat näyttelyt olivat parempia kuin viimekertainen Ars 2011 näyttely. Ateneumissa taas oli menossa Helene Schjerfbeckin näyttely, joka oli mielestäni myös ihan kiva.

  On Sunday we went to Ateneum and Kiasma. I took some photos from Kiasma but I don't have any from Ateneum. From Kiasma we went to watch Eyeballing! and Camouflage exhibitions. Both was nice, better than last Ars 2011 exhibition. From Ateneum there were Helene Schjerfbeck's exhibition and I think it was nice too.

Ponin silmät oli animoitu *w* Niissä tunnelmissa piirsin Kiasman seinälle sarjakuvan.

  The pony's eyes were animated *w* In those feelings I drew to Kiasma's wall a comic.

Sain Kiasmasta tuollaisen taidekirjan ja ostin itse sitten pinsit, jotka kirjan päällä näkyvät. Kirja on isnpiroi aivan törkeästi! Se on täynnä erilaisia kuvia eri nykytaiteen taiteilijoita. En saanut otettua läheskään niin montaa hyvää kuvaa kirjan sisältämistä kuvista, mutta alla on muutama, jotka eivät välttämättä ole parhaimpia, mutta kuitenkin näkemisen arvoisia.

  I got from Kiasma that art book and I also bought some pins. That book inspire me so much! It's full of different pictures which are made by modern art's artists. There are some photos from that book - they mayby aren't the best but worth to see.

3 kommenttia:

 1. Oih ihania nuo korsetit *w*

  Tajusin vasta nytten, että kohta on meijän vanhat enkä oo ajatellu koko asua D:: Tulee hirvee kiire sen kanssa ;__;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse oon jo pitkään paininu sen tosiasian kanssa, etten tiedä minkälaisen mekon haluan sinne mutta nyt sain viimeinkin jonkinlaisen vision - ja se sisältää paljon mustaa *w*

   Poista
 2. Uuu~~ Tuo kirja näyttää oikein mielenkiintoiselta~ *W*
  Ja sait siis vihdoin vyötärökorsettisikin! Näyttävät oikein hyviltä~~ (namnam~)

  VastaaPoista