11. lokakuuta 2012

Sewing plans

Tänään sain selville viimeistenkin kokeiden arvosanat ja voin tyytyväisenä todeta, että koeviikko meni paljon paremmin kuin edelliset ja olen nyt ansainnut itselleni teko/rakennekynnet. Vaikka englannista ei tullut niin hyvä kuin olin toivonut, opettaja tsemppisanat valoi hivenen uskoa tähän englannin opiskeluun, ja nyt ekaa kertaa koen pystyväni parantamaan siinä.

Mutta mitenkäs muuten, perusshaipaa ja väsyttää. Alkuviikko on ollut harvinaisen rankka, mutta viikonloppu on onneksi edessä ja samoin loma. Jos jotain tällä hetkellä kaipaan niin paljon unta.

Mutta tämän postin ajattelin pitää tällä kertaa vaatteiden ympärillä, kun aikaisemmat ovat olleet sen verran irrallisia.

Viime jaksossa kässän työnä ompelin tällaisen paidan, johon en ehkä ole niin tyytyväinen. Ajattelin kuitenkin lisäillä siihen jälkikäteen pitsiä kaula-aukon kohdalle ja paidan helmaan, josko se sitten muuttuisi asiallisemman näköiseksi... ehkä. Niitä, joita kiinnostaa, tässä olisi kyseisen työn portfolio, joka piti myös tehdä.

Tällä hetkellä painiskelen Wanhojen puvun parissa, ja onnekseni sain sellaisen tänään suunniteltua viimeinkin. Mielessäni oli tehdä aristosta ja lolitasta inspiroitunut mekko, jossa värit pyörisivät enemmän mustan ja punaisen ympärillä. Suurin ongelma mekon suunnittelussa on ollut päättää mekon helman leikkaukset sun muut koristelut, mutta selailtuani erästä vintage häämekko -kirjaa sain hurjan inspiraation.

Mekko on siis nilkkoihin saakka, koska en osaa kuvitella itselleni mekkoa, joka laahustaisi maata tai sellaista, joka olisi vain hivenen polvien alapuolella. Toteuttamisessa on vielä muutamia asioita, joita pohdin, mutta tulen luultavammin postailemaan joitain kuvia liittyen mekon etenemiseen.

Kaverillani on synttärit halloweenin aikaan, joten luonnollisesti teemana on itse halloween. Ajattelin asuksi jotain guro lolitamaista, enkä osaa vieläkään päättää, hankkisinko hengityssuojaimen vai silmälapun apteekista :/ Lisäksi olen alkanut ajatella, josko punainen OP olisi paljon näpimpi kuin punainen hame ja valkoinen paita essun kera... Aikaa onneksi on vielä jäljellä, mutta sekin kuluu kyllä melko nopeasti.

Kaiken lisäksi tavoitteena olisi ommella itselle valkoinen, harmaa ja musta JSK plus ruskea OP innocent worldin kaavoja hyväksikäyttäen. Sen jälkeen voisin sanoa olevani melkein tyytyväinen vaatekaapin sisältöön - mutta vain melkein :'D Vaatekaappipostaus tulee jossain vaiheessa, kunhan saan kuvattua loputkin (vähäiset) vaatteeni.

2 kommenttia:

 1. Uguu en muista sanoinko sulle, mutta paras numero siitä kokeesta oli 8½. Että ihan hyvin se meni.

  Uguu vanhojenmekostas tulee varmasti upeaakin upeampi~ ♥

  Ja uguu, itselläni ei ole hajuakaan mitä puen päälleni omille synttäreilleni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oooooo? Eli siinä tapauksessa se todellakin meni hyvin! Mut let's see, ainakin yritän etten feilaa tota mekkooni perusteellisesti koska epäedustavuus ei oo tyylikästä :'D Ja oon varma, että ehit keksiin viel jotain mitä pistät päälle, tällä hetkellä itse painiskelen ideoideni kanssa mikä ei nyt niin kivaa ole loppujen lopuksi.

   Poista