7. tammikuuta 2011

Bwah, iltoja

No time no seen. Tai jottain sinne päin.

Uh viimeinen lomapäivä on nyt ohitse ja viikonloppu häämöttää. Kiroan jo valmiiksi maanantain alimpaan helvettiin, en varmaan saa itseäni hereille silloin ja kun saan, totean että yöllä tuli nukuttua se viisi tuntia vaan. En voi sille mitään mutta kun arki alkaa nukun edellisenä yönä ennätyksellisen huonosti. Eli herään yöllä siinä kahden aikaan ja valvon sitten kolme tuntia putkeen ja viimeisen tunnin aikana ennen herätyskellon soittoa nukahdan.

Muttas jees, tänään vähän kuvia Rukalta kun nyt viimein sain ladattua ne koneelle ja siitä sitten photobucketiin. Niitä taitaapi olla tasan neljä, jotka ovat julkaisukelpoisia, nyyh D:


ruka


Öhm... ihmisiä Bistron edessä. Sain tilaisuuden kuvata maisemia vasta illalla...... päivällä ei näkynyt aurinko joten jeps. Auringonlaskustakaan en ehtinyt ottaa kuvia :/ Niin mihin se kaikki aika meni jonka olisi voinut käyttää kuvaamiseen? tuota noin laskemiseen ja ranskisten syömiseen.......

ruka


Vähän lisää rinnekuvia, tuosta ehkä teen leiskankin jos intoa riittää.

ruka


...Terassi? :'D

ruka


Ja bussipysäkki... jeps.

Tiivistettynä: oli hauskaa ja venäläisiä oli jälleen paljon.

Hävettää myöntää, mutta unohdin jo kauan tuntemani ystävän synttärit... oli 4. päivä ja EN ONNITELLUT! Minkälainen ihminen minäkin olen?! ...vajoan tuonne pöydän alle enkä tule koskaan pois sieltä...

Täytyy pelastaa tilanne antamalla kortti vähintään.

Ja aloitin Gikon kanssa buskan, ei puskan vaan buskan. Eli uusi fandomi kun PC kyllästytti ja se iänikuinen Riina-angsti (tulette näkemään). Oh! Enkö ole linkittänyt sitä tänne? PYHÄ JYSÄYS! Multahan menee puolet ohi asioista!

PC

Siinä, linkki siihen Project Chimairaan kun nyt viimein sain asioita aikaan. Myöhemmin tulee tuon Elämää korvessa -sarjiksen banneri tänne. Muttas jooh suunnatkaapa tuonne lukemaan (vaikkei siellä juuri mitään olekaan).

Muttas jees, minulta on tulossa varmaan vielä tämän vuoden aikana kolmaskin sarjakuva... ehkä.

1 kommentti:

  1. ho! kolmas sarjis?? et oo puhunut asiasta yhtäään mitäään >_____>

    VastaaPoista