23. tammikuuta 2011

Lissää loleilua

Hmm sunnuntaikin jo, voihan perkule suoraan sanottuna. Ei jaksais mennä huomenna minnekään vaan tekis mieli jäädä kotiin nukkumaan ja lähteä esmes sitten vasta kaupungille. Tästähän tuli mieleen, että oli puhetta ystävän kanssa, että lähetään porukalle kahville TÄNÄÄN mutta muistin sen vasta äsken... ja oli pakko katsoa onko minua yritetty tavoitella. Kaks viestiä löytyi, toinen Gikolta ja toinen Elisa-liittymältä (huh!).

Mutta siis! Tänään tuli siivoiltua huone kuntoon, siis lähinnä lattialta, tuo työpöytä on niin kaameassa kunnossa, ettei ole tosikaan... tavaraa pursuaa oikealta, vasemmalta ja koneen takaa vaikka muille jakaa. Pitäis saada jotain aikaseks että tuo tavaramäärä katoais...

Ja nyt sitten olis tarkoitus tilata Fan+friendiltä hame ja paita :3


hame paita


Noihin sitten päädyin ja äidin taivuttelemana otan sitten vieläpä tuon värisenä enkä ihan kovan valkoisena (hään sanoi että beessi tulee muotiin, vaikkei sillä minulle mittään väliä ole... enkä jaksanut kinata hänen kanssaan että tuo valkoinen juuri nyt minulle heti... hyvä minä ^^') Noihin kuuluisi vielä eräänlainen korsettiviritelmä, mutta maksaa tällä hetkellä vähän alle 70€ eikä rahat riitä kyllä siihen .___. Sen näkee sitten hankinko sen sitten noiden lisäksi :/ Mutta eipäs kyllä menny kovin shiroksi vaikka pitikin......... noh jaah.

Nojaa sitten kun nuo on tullut niin jäljellä olisi alushameen väkertäminen ja samoin bloomerssien... Helppo nakki~ Tosin uusi alushame täytyy tehdä kun se vanha ei hoida tehtäväänsä tarpeeks hyvin -.-' Noh jaa se on pieni murhe se, kengät taas tulee olemaan isokin ongelma o.o Mistäs sitä beessit korkkarit tempaisis kevät/kesä käyttöön?

1 kommentti:

  1. Ainiin!
    tosiaan tänäänhän piti mennä... toisaalta ihan hyvä ettei menty kun nukuin niin pitkään ja sitä rataa ^^'

    Ja toi beessi on ihan hyvä väri ja aivan varmasti löytyy siihen sopivat kengätkin~
    turhaa murehdit ^^

    VastaaPoista