8. tammikuuta 2011

Ulkonäön vaihdos~

Eilen olin aloittamassa kunnon pohdintaurakan uuden ilmeen saamiseksi ja melkein luulin joutuvani kajoamaan kunnolla HTML-koodiin, mutta sitten sainkin yksinkertaisilla muutoksilla paljon aikaan... ahhah.

Giko kommentoi ensimmäisenä, etten itse sitten kuvaa viitsinyt piirtää. No en -.- Olisi mennyt kauemmin ja halusin HETI jotain aikaan. Noh, ehkä seuraavalla kerralla...

Hmm mummuni täytti eilen vuosia ja tänään käytiin sitten mökillä vähän piipahtamassa. Perinteiseen tapaan pullaa oli tarjolla ja shilleen. Sieltä oli sitten tarkoitus mennä Gikolle, mutta käytiinkin ensin Marjamäen Pajutilalla ja jestas, näin siellä ihanan valkoisen pitsiviuhkan ja -päivänvarjon! Päivänvarjo maksoi 35€, viuhkasta en tiedä. Mutta tunnetusti, ei tullut mukaan kun en kehdannut pyytää että se minulle ostettaisiin (varmaan olisi tullut kommenttia, etten tarvitse sellaista -.-) Nojaaaaa....

Mutta sieltä sitten minut heitettiin Gikolle suoraan ja siinä jonkisen aikaa pälätettiin ennen kun Jossu tuli pysäkille ja oli pakko lähteä vastaan. Iiiiiihan mukavaa oli tavata entinen luokkalainen, vaikka itse tuli koomattua monta kertaa. Siis ei siksi että seura olisi väsyttävää tai ihmiset kamalia jne jne jne. vaan lähinnä siksi, että viime yönä tuli nukuttua (taas) huonosti ja ja suurin osa asioista meni osittain senkin takia ohitse, koska en tiennyt mistä puhuttiin -.- Hauska tyyppi hän on ei siinä mitään.

Hmm sain sitten Joonakselta, joka oli saanut mummulta jännän pehmohiiren tai jotain sinne päin... se pitäisi laittaa jonnekin hauskaan paikkaan niin kuin moni muukin asia. Pitäis saada aikaseksi taas mutta... niin. Julisteita pitäisi vaihtaa, yks ehkä laihtaa oikeesti kehyksiin, palapeli pitäisi saada pois tästä läppärin alta vaikka hyvä alustahan se on.... seinät pitäis maalata...................

Ihan mukavasti hommia tälle vuodelle. Pitää potkia vanhempaa sukupolvea tekemään asialle jotakin. Olis suunnitteilla, että tuo työhuone (kyllä, oma huoneeni jakautuu tavallaan kahteen ja toinen niistä on työhuone) muuttuisi beessiksi/kullan väriseksi/joksikin muuksi kellertävän/oranssin sävyiseksi.

Mhm... ja koulukin kehtaa alkaa ylihuomenna.. iiiihan tylsää. Maanantaina ihmiset saa kokea karmaisevan näyn, kun erittäin kärttyinen koira astuu sisälle bussiin mumisten jotain "maanantai sukkaa aina" ja ehkä välillä hymähtäen jollekin. Maanantait eivät ole kivoja.

....Ja sekin vielä, että täytän kohta lisää... tiistaina on synttärit. Ihanaa, rakas suku keksi minulle ja veljelleni tekemistä viikonlopuksi, eli ei vapaata köllöttelyä ja "raskaan" arjen palautusta tiedossa. Toivottavasti jotain hauskaa tai en todellakaan ala.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti