15. tammikuuta 2011

Suunnitelmia suunnitelmia

Ano hii mita soraaaa... mitä ihmettä? Minä laulamassa SIDiä blogiin? ...

Mutta siis, vaivauduin viimeinkin kertomaan olevani edelleen hengissä. Synttärit meni ja olen jälleen vähän vanhempi ja viisaampi (...kai). Tänään olin sitten sen kunniaksi Marusekissa syömässä, sukulaiset kun sattui ajattelemaan sen olevan varsin hyvä idea (nojoo on siellä hyvää ruokaa en minä sitä).

Synttärilahjaksi sain photoshop CS5, Bladen (ja arakista ja aijista piirretyn kortin) Gikolta (siellä se odottaa että lukisin sen) ja kaveriltani ruskean viuhkan ja kangaskassin~ Whee, nyt on viuhka käytettävänä ruskean lolihamosen kanssa :3 Siitä puheen ollen, ihmettelin jouluna miks ihmeessa hameeni on liian vähän puffu ja sain vastauksen tänään, kun katselin kesä Traconin kuvia... se on siinäkin aika pliisu T^T Noh ei auta muuta kuin lähteä etsimään/tekemään erittäin puhvi tylliunelma ja bloomersit. (Itku ällöttää nyt näin jälkikäteen että sellaisena liikuin siellä.... antakaa anteeksi ihmiset joilla silmät suli...)

Mutta! Nyt on tähtäimissä hankkia valkoinen lolimekko kesäksi animeconiin (jos sinne tulen edes pääsemään -.-) ja huomasin tuossa eilen että saisin jo yhden ehdokkaan ostettua.

mekko


Tuo taisi olla halvin vaihtoehto, johon suostun tyytymään jos muut loppuvat.

mekko


Tosin tämä olisi se unelma. Maksaa ahhaha se satanen ainakin, joten voi olla että luovutan jo puolessa välissä ja tyydyn johonkin halvempaan (esmes jos terriblen sisäisistä kaupoista joku kaunotar vaikkapa löytyisi).

mekko mekko


Nämä kaks tosin olisi myös sellaisia jotka kelpaisi minulle. Mutta tosiaan sen sitten näkee mikä lähtee tälle koiralle~

Ihmeellistä, sain tänään jatkettua Project Chimairaa SIVULLA! No siis.. hahmotellen.

sivu


Ja sain hahmoteltua tämmöisenkin, kun iski idea samalla kun hahmottelin toista sivua.

Pitääpi huomenna kesyttää hivenen lisää tuota piirtopöytää ja uutta kuvanmuksintaohjelmaa. Hoho huomasin että hiukseni ovat nyt tarpeeksi pitkät, että ylettyvät leteille~ Kyllä tämä tästä!

3 kommenttia:

 1. Jahas, selevä lolihippihän se on... miiteissä pitäis sunkin käydä ;3.

  VastaaPoista
 2. On noi mekot vaan niin söpöjä~ =W=
  toivotaan että ainakin jonkun niistä saisit (Mieluiten tietysti suosikkisi)

  ja jopa oot hahmotellu sivun! taisit siitä tosiaan jotain mainitakkin ^^

  VastaaPoista
 3. Haja: pitäis vaan en oo mittää saanu aikaseks D:

  Satu: (reps mikä lyhenne) ooonhan ne. Tosin suunnitelmissa on taas jotain aivan muuta (ahhah vastaukset tulee taas kuukauden myöhässä kun en tänne jaksa raahautua jostain kumman syystä)

  VastaaPoista