24. maaliskuuta 2012

Got a new bag

Se on jälleen viikonloppu edessä, mutta tällä kertaa aion todellakin sen kuluttaa viisaammin kuin edellisen. Koeviikko alkaa tiistaina filosofialla, enkä halua tällä kertaa sössiä mitään aineita. Joka tapauksessa olen nyt menossa SM-kisoihin (hip hopista) ja tänään tuli liityttyä FDO:n (Finnish Dance Organization).

Kuitenkin viime päivinä olen säästänyt huimasti rahaa ja onnistunut myös tienaamaan! Tänään imuroin kotimme yläkerran 20 euron edestä, mikä on jo aika hyvin! En normaalisti tienaa penniäkään kotitöistä, mutta poikkeukset ovat aina mukavia~ Lisäksi kisavaatteissa säästin 40 euroa, koska huomasin, että omistan asuumme kuuluvat lappuhaalarit jo entuudestaan. Yhtä kulutetut ne eivät tietenkään ole uusien rinnalla, mutta sävyeroja tuskin katsomosta edes huomaa, kun väri on loppujen lopuksi sama XD

Tähän ei kuitenkaan pääty säästämiseni! Äitini antoi minulle kaksi laukkua käytettäväksi, kun ne vastasivat toiveitani täydellisesti. Olen tähän mennessä aina märehtinyt sitä, miksei vanhempani (=äitini) ole säästänyt mitään hyviä vaatekappaleita ja asusteita lapsuusvuosiltaan, koska tällä hetkellä ne on ehkäpä kovinta huutoa. No, nyt saan olla viimeinkin ylpeä XD





Vasemmanpuoleista olen käyttänyt nyt eilisen ajan ja tällä hetkellä se tuntuu ehkäpä käytännöllisimmältä. Beessilaukku on vielä vähän kärsineen näköinen, sillä pohja on taittunut ajan saatossa, kun se on ollu muiden tavaroiden alla lytyssä. Ehkäpä se vielä jonakin päivänä elpyy!

Olen ollut myös sen verran ahkera, että olen saanut lakattua kynteni kevätkuntoon! Kynteni ovat tunnetusti poikkeuksetta melko tapit, joten mitään kovin monimutkaista en voinut edes harkita tekeväni. Lisäksi olen sen verran tumpelo, mitä kynsien koristeluun tulee, joten päätin toteuttaa tämännäköiset:





Aluksi ne olivat vain... no, raidalliset, mutta sitten käväisin seppälässä ostamassa uudet kynsitarrat, koska edelliset kukkaset ehdin kuluttamaan talven aikana.



Vanha asukuva, mutta hoksasin tuona päivänä, että haluan yhdistellä jatkossakin tunika-mittaisia paitoja hameiden kanssa, sekä lisätä jonkun liivin siihen vielä.

Sain katsottua Working!! ensimmäisen tuotantokauden lävitse ja Popuran cossiminen taitaa päätyä cossilistaani. Toinen tuotantokausi on tähtäimessä seuraavaksi, mutta vasta koeviikon jälkeen. Lisäksi latasin kaverilta tikun kautta Amnesian ja huikeat määrät musiikkia koneelleni (mummuassa Gackt, Versailles ja D). Tällä hetkellä olisi tarkoitus metsästää Gacktin Ghost biisi iPodiin, mutta sen löytäminen saattaa olla vähän isompi homma kuin aluksi ajattelin.

No mutta nauttikaa samaisen biisin livestä~ Pakko kompata, että tästä todellakin tulee hivenen mieleen Matrix XD

8 kommenttia:

  1. tahon tommosen pvc haalarin mikä gacktil o 8(

    VastaaPoista
  2. Oi toi on ihana toi vasemmanpuoleinen laukku!! Oon iteki harmitellu sitä, että äiti ei oo pahemmin säästelly mitää vaatteita/asusteita just nuoruusvuosiltaan:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on suorastaan sääli, koska tällä hetkellä omnommaisin todennäköisemmin suurimman osan niistä vaatteista. Tai mitä tulee ylipäätään mummuun! Härre god... tosin eihän kukaan silloin osannut arvata, että muoti tulee vielä toistamaan itseään :'D

      Mutta kiitoksia, itsekin pidän siitä enemmän ja ahkerasti soveltanut myös arkikäyttöön.

      Poista
    2. jep:D no itseasias mulla mun isomummu oli just säästäny jotain niin mä sain täs jonkin aika sitten tollasen aika samantyyppisen kun toi sun laukku mut repun..sellasen mitä myydään nyt about kaikkialla mut hah munpas on aito;D (tai ainakin vanha xD)

      Poista
  3. Ohops, en oo taas kattellu vähään aikaa kenenkää päivityksiä ja sä olit jopa jaksanu kirjottaa jotai! ;b
    No kuitenkin oikein kivoja laukkuja sulla siellä~~
    Ja tuo toinen taitaa olla jopa se jonka ehdin nähdä livenäkin! :B

    Niin ja hienoo et sait katottuu workingin lopultakin loppuun! Mulla saattaa olla laciella toi kakkos osa tallella jos kiinostaa~ (。ˇᗢˇ 。)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos en ehdi tän viikon aikana kamalasti stalkkaan tuota kakkostuottista niin niin ehkäpä~

      Mutta jooh, kyseinen laukku on juuri se, jonka ehdit nähdä silloin livenäkin sillon... joku päivä, jota en enää muista niin elävästi kuin kuvittelin ^^'

      Poista