28. helmikuuta 2013

Helsinki Lolita Convention

Viime lauantai meni HelLoConin tunnelmissa, ja koko tapahtuma oli mielestäni yllättävän onnistunut ensimmäiseksi lolita-aiheiseksi tapahtumaksi. Parannettavaa löytyy tietenkin aina, mutta itselleni jäi päällisin puolin hyvät fiilikset tapahtumasta, ja odotan innolla seuraavaa sellaista.

Tulimme oikeastaan jo perjantai-iltana Helsinkiin, koska Haja ja J-pon olivat menossa myymään Helloconiin ja minä ja Giko toimimme tavallaan apulaisina siinä sivussa. Siitä huolimatta, että olimme tulleet jo edellisenä iltana, meidän piti herätä liian aikaisin laittamaan myyntipöytää kuntoon. Olen yhä ihmeissäni, että jaksoin pyöriä kepeästi koko päivän viiden tunnin yöunilla. Toisaalta lyhyet yöunet kannatti, koska saimme värkättyä viimeisetkin asiat kuntoon ja katsottua samalla Geishan muistelmat, joka on minulta jäänyt syystä tai toisesta kokonaan katsomatta (tiedän olevani toisinaan aikas sivistymätön leffojen suhteen).


Siskokset Haja ja Giko~~ Päälläni oli: ~
Mekko ja bolero: Baby, the stars shine bright
Paita: Vero Moda
Sukat: Cubus
Kukat: H&M
Laukku: Aleksi 13

Sillä välin kun J-pon ja Haja olivat myymässä, Giko ja minä pyörimme muut myyntipöydät lävitse ja kävimme kuvaamassa muotinäytökset.


Only Sky is the Limit muotinäytös


Budjettilolita muotinäytös
Kirpputoripöydästä nappasin mukaani (Babyn) boleron ja pitsipaidan, ja olen äärimmäisen tyytyväinen kumpaankin ostokseen. Pitsipaita maksoi vain 10€ ja boleron ostin vain sen takia, ettei minulla löydy vielä kaapista kunnollista lolisopivaa neuletta.
Nappasin myös Hajamielilta vyötärökaitaleen (tai miksi itse sitä kutsuisit?) ja J-ponin korvakorut. Päivän päätteeksi myytävää jäi vielä aika paljon, joten jos jostain syystä et päässyt paikalle tai muuten vaan ostanut heiltä jotain, käy ihmeessä katsomassa lisää heidän blogeista~

4 kommenttia:

 1. Ihanan boleron nappasit! ^__^
  Sopii asuun hienosti ja ai että tuo mekko..hihii..kisuja ♥

  Mitenköhän tuntuu, että lähes kaikki nukkui tosi huonosti ennen tapahtumaa, mahdollisesti tuleva täysikuu? :P

  ~ Frillycakes ♥ ~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos~

   Haha on aika tyypillistä, ettei porukka nuku ennen conia tai koko tapahtuman aikana :'D Ken tietää olisko tulevalla täysikuullakin ollut osuutta asiaan~

   Poista
 2. Ei mitään hajua, miksi sitä pitäisi kutsua 8D. Puoliliivi? Vyö? xD

  Nom, niin söpöjä vaatteita~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Annoit liian vaikean tehtävän, ehkä nimeän sen vain Erkiksi :'D

   Poista