I really didn't do anything at weekend but I baked an apple sarlotka. I rarely bake anything but now I suddenly wanted to do something sweety. It tasted good and it's easy to do so I recommend to try it o/
5-6 Granny Smith -omenaa
3-4 munaa
2½ dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
2½ dl vehnäjauhoja
Pinnalle
Kanelia
Tomusokeria
Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen.
Laita leivinpaperi halkaisijaltaan 24-senttisen irtopohjavuoan pohjalle ja reunoille. Voitele hyvin. (Vinkki: rypistä leivinpaperi ennen vuokaan laittamista)
Halkaise omenat ja poista siemenkodat. Voit kuoria ne, jos haluat. Leikkaa omenat ohuiksi viipaleiksi ja puolita viipaleet.
Levitä omenaviipaleet vuokaan.
Vaahdota kulhossa munat ja sokeri. Lisää vaniljasokeri ja jauhot varovasti käännellen. Kaada paksu seos vuokaan omenoiden päälle.
Paista omenakakkua uunin alatasolla 20 minuuttia ja lopuksi keskitasolla 25-30 minuuttia. Jäähdytä.
Leikkaa reunat veitsellä irti vuoan reunoista. Kumoa kakku tarjoiluvadille ja irrota leivinpaperi.
Siivilöi päälle kanelia ja tomusokeria.
Vinkki! Tarjoa kakku kermavaahdon ja vadelmahillon kanssa.
(Resepti: Kodin Kuvalehti)
Also at the same weekend and day I went to the cinema with Giko to see Hansel & Gretel: Witch Hunters. I loved it actually, go and see it! I was also glad that the Finnish actress was great.
It's still almost two weeks to Hellocon but I decided to mention that I'm also going to there. I think I after that start doing cosplay costumes like Katara from Avatar and something from Soul Calibur (if plans don't change suddenly).
saat tulla meille leipoon tommosen, näyttää hyvältä! *-*
VastaaPoistaasia selma-täti! voin opettaa sen kädestä pitäen~
PoistaOi, kiitos reseptistä! Näyttää tosi hyvältä! :D
VastaaPoistaolloppas hyvä, se on vähintäänkin yhtä hyvää kuin miltä näyttää.
Poista