24. helmikuuta 2013

Wanhojen tanssitOlen tällä hetkellä vähän sekaisin kaikesta, koska viimeiset pari kuukautta on pyörinyt vain wanhojen ympärillä, mutta nyt yllättäen se kaikki on ohitse. Menee aikaa, että totun tähän, ettei ole enää niin kiire ja hälinä kaikkialle - varsinkin sen jälkeen kun saan autokoulun hoidettua pois alta.
No mutta, as I have mentioned before tein wanhojen mekon itse ja julkaisin joskus viime vuoden loppupuolella joitain luonnoksia ja vaihekuvia (kai?). Mekosta ei tullut ihan sen näköistä kuin olin suunnitellut (siellä ei ollut ruusuja helmassa jne jne jne), mutta sen tyylinen kuin olin halunnutkin. Itse olen kyllästynyt siihen, että wanhojen tansseissa näkee vain niitä samoja mekkoja, joita kaikki ostavat vuorotellen vuodesta toiseen samasta kaupasta samoissa väreissä, joten päätin vähän revitellä ja tehdä omannäköiseni (mainitsemisen arvoista kai on se, että äiti autto :'D).


Halusin wanhojen kampauksestakin vähän erilaisen eli ei mitään samannäköistä nutturaa kuin kaikilla muillakin. Ehdin jossakin vaiheessa vajota jo epätoivoon, koska mikään ei ollut tarpeeksi mieluinen, kunnes lopulta muistin nähneeni aikaisemmin erään hiustutoriaalin youtubessa.Kampauksesta ei tietenkään tullut täsmälleen samannäköinen - eikä se haittaakaan, koska oman soveltaminen luo enemmän sitä omannäköisyyttä kuin matkiminen hiuskarvaa myöten. Tärkeintä itselleni wanhoissa kuitenkin oli se, että sain olla yhden päivän ajan kuin prinsessa, pitää hauskaa ja syödä hienostuneesti Tammerissa (jumaliste minkänäkönen se paikka oli btw!).

(Mainitsemisen arvoista saattaa olla myös se, että siitä kiharapilvestä oli hyötyä jatkojen kampausta varten, mutta siitä en valitettavasti saanut napsattua kuvaa :/)Kaiken kaikkiaan fiilikset wanhoista olivat hyvät, vaikken ole valmis käymään samaa rumbaa lävitse toiste. En ole todellakaan aamuihmisiä, joten joka vuosi puol kuusi herääminen laittautumista varten ja koko päivän korkkareilla seisominen on ihan tarpeeksi. Kiitos mutta ei kiitos, seuraavaksi odotankin jo penkkareita ja abiristeilyä.


5 kommenttia:

 1. OMG nii olit tehny sen ite seriously wow. se oli hieno !! o// 8)))

  VastaaPoista
 2. We wants more piiiics /u/. Puvusta ja kaikesta :D.
  Sun meikki näyttää ihanalta myös~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. puvusta kokonaisuudessaan oli aika vähän kuvia, mutta täytyy kalastella ne viimeisetkin, joita en ole (vieläkään) saanut~

   Poista
 3. aaaarrrgghh moi sun tukka ja mekko ♥___♥

  VastaaPoista