15. joulukuuta 2011

On shopping

Helloy! Postaukseni tulee olemaan melko nopea, sillä aikaa tähän on about 20min ja asiaa onneksi kohtuullisesti. Kävimme tänään Cremelicen kanssa jouluostoksilla ja olen tyytyväinen tulokseen. Sain ostettua kaksi stressaavinta lahjaa pois alta ja nyt muutkin lahjat on ostettu (kiitos äidin, joka käväisi vielä tänään kaupassa~). Joululahjabudjetti oli melko pieni tänä vuonna osittain sen takia, että tärkeintä on vain se ajatus eikä niinkään lahjan täydellisyys.


Mukaan tuli kuitenkin lahjojen lisäksi uusi sateenvarjo! Tiimarilaatua, mutta se on niin söpö! Paree olis pysyä ehjänä mun käytössäni (sillä olen legendaarinen hajottamaan sateenvarjoja).


Sain myös vihdoista ja viimein kuvattua tuon hamosen, jonka pitsien paikkoja muokkailin. Näyttää nyt hyvältä ja tulevaisuuden tavoite on ommella/hankkia tukeva alushame sitä varten, sillä kangas tilpehööreineen on melkoisen massiivinen.

Päivään mahtui myös kömmähdyksiä, nimittäin onnistuin sotkemaan kuvistunnilla villatakkini öljyväriin :/ Takki tuli nyt pesukoneesta, mutten uskaltanut katsoa tuliko puhdas :'D Lisäksi Bijou&Brigitte omisti liian ihania kaulakoruja ja sormuksia, että oli todella lähellä ettei yksi niistä olisi lähtenyt mukaani. Lisäksi Akateemisesta löytyi ristikkokynä, joka koukutti meitä niin pahasti, että oli pakko paeta paikalta ennen kun tapahtuisi hirveitä :'D

Huomenna on viimeiset reenit ennen joulua, yahoo!

Translation:

Hello! This update will be kinda quick 'cause my time is limit and I have about 20min to do this. I went to shopping christmas presents with Cremelice and I'm happy now. I bought the most stressing presents and now the rest of other presents are bought (thanks to my mom~). My budjet of christmas presents was low because the most important thing is the idea, not how expensive or fabulous the present is.

I also bought new umbrella! It's from Tiimari and so cute~ I hope it won't take that much damage 'cause I'm too good to broke my umbrellas.

And finaly I got the photos from my skirt! I changed the laces and now it looks better. Next task is make better petticoat 'cause that skirt is kinda heavy.

Today I got my cardigan dirty on our art lesson (it was oil color). Now I got my cardigan out of our washer but I was afraid to check out is it clean or not :'D

Tomorrow I have my very last trainings before christmas, yahoo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti