6. joulukuuta 2011

Itsenäisyyspäevä

Aamulla en meinannut uskoa silmiäni, kun näin takapihalla ainakin viis senttiä lunta. Ja nyt en meinaa uskoa silmiäni, kun näen ulkona satavan lunta. Se talvi tuli sittenkin! Toinen juttu onkin se, jos se ehtii sulaa ennen kun joulu koittaa =__=

I couldn't belive my eyes when I saw snow on our backyard. It was about 5cm there and more are coming! Winter really came after all! But it's a different case if it melt before Christmas comes =__=






Siivosin tässä yks päivä lipastoni päällysen kun minulta vietiin siitä yksi kasvi pois. En todellakaan ole mikään viherpeukalo, enkä tajua sitä, miksi ihmiset kuskaavat mun huoneeseen ylipäätänsä kasveja kun tapan ne kuitenkin. / Because one of my plants took away from me I cleaned my chest's top some days ago. I'm really not greenfinger and I really don't get that why people gives me plants either way? It's sure I'll kill them soon or later.






Jouduin kohtaamaan lapsuuteni uudelleen, kun etsimme kaikkia tavaroitani kuvistehtävääni varten. Ylläolevat mekot ovat äitini ompelemia ja muistan vieläkin kuinka pidin niitä tyytyväisenä päälläni. Pienenä pidin prinsessa- ja pukuleikeistä paljon enemmän kuin pehmoleluista tai nukeista, vaikka nekin olivat osa elämääni. / I had to face my childhood when my mom and I searched everything suitable to my assignment of art. Those dresses are made by my mom and I still can remember how I was satisfied when I wore them. When I was younger I liked more to play princess or disguise than dolls or plushies.



Tuossa on rakkain pehmoleluni, joka on ollut varmaan kauiten minulla. Kuvan olkihattu oli kuulemma lähes aina päässäni (tosin pystyn muistamaan jonkin olkihatun, mutta se taitaakin olla ihan eri tapaus) ja onkin sen takia vähän kärsineen näköinen. Punaiset kengät on ihanan pienet, vaikka olen edelleenkin vähän pettynyt, ettemme löytäneet yksiä toisia punaisia kenkiä, joissa on rusetti päällä (olisi ihan loliuskottavatkin!) / There are my dearest plushie (Snoopy!), shoes and straw hat, which has suffered a lot.



Mutta kun näin sitten tämän, sain vastauksen kaikkiin kysymyksiini. Miksi olen tällainen, miten minusta on tullut tällainen, miksi vaatetyylini on juurikin tällainen? Ja tässä on vastaus. Ihastuin siihen niin pahasti, että tarkoituksenani on vielä jonakin päivänä tehdä siitä isompi versio itselleni! Hatunnosto siis vanhemmilleni. / But when I saw this I got answer from all my questions. Why I'm what I am, how I changed like this, why my style is like this? And here's the answer.

Tänään on muutenkin itsenäisyydenpäivä (miten ihmeessä kirjoitetaankaan en ole siitä vieläkään selvillä) ja tarkoituksena olis mennä katteleen ilotulitusta keskustorille. Tampere on siitä hauska paikka, että joulukuussa voi nähdä kaks kertaa ilotulituksia; uutena vuotena ja itsenäisyyspäivänä.

Ei jumaliste mun on tarkistettava miten toi sana kirjoitetaan -.- Hyvää itsenäisyydenpäivää miten nyt se kirjoitettiinkaan *valuu sängyn alle laulelemaan joululauluja*

Today is Finland's independence day and I'm going to watch firework show. Tampere is funny place 'cause in December you can go to watch fireworks twice: on new year and independence day. Of course there are other reasons too :3 But happy independence day! (I hate write that word -.- It's almost as annoying as in finnish)

2 kommenttia: