12. joulukuuta 2011

Well good evening~

Uskoisin, et tästä postauksesta tulee tällä kertaa varsin lyhyt ja turha, mutta sain tänään jo huomautuksen, etten ole päivittänyt taas vähään aikaan.

Tänään ei oikeastaan tapahtunut mitään. Maanantai oli samanlainen kuin ennenkin eli turha. Käväisin Cremelissulla sovittamasta erästä talvitakkia siinä mielessä josko ostaisin sen, mutten ole vieläkään tehnyt päätöstä suuntaan tai toiseen (syy: se on niin sweetti :/). Samalla sain tsekattua hään uuden kämpän ja hienolta näytti :3 Sen jälkeen 25 minuutin bussin odottamisen jälkeen käväisin Cittarin Tiimarissa hakemassa vähän tarvikkeita joulukortteja varten ja sain äsken kolme tehtyä (ne tarttee vielä jotain blingahtavaa ja nimeni).

Viikonloppuni meni siinä, että ratkoin hameestani yhden pitsireunan pois ja ompelin tilalle toisenlaisen pitsin käsin. Tulipahan mieluinen, mutta melkoisen... turhauttava kokemus. Kärsivällisyys onneksi riitti koko homman tekemiseen (terkkuja vaan Hajamielille, että oli erittäin muksua selvittää mistä kohtaa kannattais lähteä ratkoon pitsiä ja pahoittelut, etten tajunnu sitä hametta jo tehdessä sanoa mitenkään loogisesti mihin pitsit laittaa ^^'). Kuvamateriaalia hamosesta ei vielä ole (koska olen laiska kuvaamaan) valitettavasti :/

Sen lisäksi olen kuunnellut uutta Nightwishin levyä ainakin viis kertaa lävitse (lisättynä tämän hetkiset kuuntelut) ja hyvä on! Tällä hetkellä olen jälleen kiinnostunut katselemaan tanssivideoita sen sijaan, että tekisin vähän lisää joulukortteja tai siivoamaan sotkuisen huoneeni, mutta syy tähän on se, että satuin näkemään unta tästä.

This time I'm pretty sure that today's post will be short and pointless but friend of mine remind me to update something.

Anything didn't happened today. Monday was same as always; useless. I went to Cremelice to try her winter coat 'cause I have thought if I should buy it but I haven't decide yet (reason: it's so sweet lolita). At the same time I checked out her new house and it was nice :3 After that I had to wait 25 min my bus (in little rain, how nice) but then I went to the Tiimari of Citymarket to get some stuffs and things to my christmast card's. Now I have done three of them but they need some bling-bling and my singature.

I spent my weekend ripping lace out of my skirt and after that I sewed back another lace by manually. It looks now better but it was... pretty frustrating experience. I have no picture from it ('cause I'm lazy), my apologizes.

Also I have listened Nightwish's new CD and I love it! At this moment I have interested again to watch dance shots instead tidy up my room or do some more christmas cards. But the real reason is that last night I had a dream about this.
Siinä kyl mun tanssiyritelmäni vähän feilasivat ja uni siirtyikin pian Dracon, minun ja Pansyn näytelmäsuunnitteluun ja murhamysteereihin (en tiedä mistä tylypahka tuli, mutta eilen katoin Sherlockia, joten se selittää hivenen). Jostain syystä olen viime aikoina alkanut näkemään taas melko mielenkiintoisia unia ja se vaan on hyvä, koska yhdessä vaiheessa en nähnyt ollenkaan niitä.

Pientä puhetta on ollut, että menisin Cremelicen kanssa joku kaunis päivä photoshoottaileen ja pelattais pienellä poppoolla amnesiaa, mutta sitä ennen on pakko saada joulujutut pois alta! Joulu on joskus ihan syvältä tai ainakin tää stressi on turhan yliarvostettua D:

In it tried dance like on that video but I failed. After that I saw Draco, Pansy and I making a plan for Hogwarts play and then murder mysteries (I don't know where came Hogwarts with wizards and witches but yesterday I watched Sherlock on TV). Some reason I have seen interesting dreams again and it's only good thing. I had time when I didn't see them at all!

We have had some plans to go photoshooting with Cremelice some day and in little group we'll play some amnesia. Before that I have to done my presents and cards and all stuffs like that! Christmas is sometimes annoying and this stress is only too overrated D:
Tässä vielä toinen video, jonka koregrafian haluaisin vielä joskus osata! / Here is another another video wich dance choreography I want some day learn!

5 kommenttia:

 1. OI OPETELLAAN ONLY YOU
  oma lempparini momusun tansseista se ei ole, mutta ihana kuitenkin. Jos jaksat, tsekkaa onna to otoko no lullaby game :3 Se tanssi on ♥

  VastaaPoista
 2. jeij :3 new post <3 that wasn't completely waste of time and space, it was pretty good :33
  I think it was me who mentioned you about the posting? :'3

  VastaaPoista
 3. Vimppu: Opetellaan vaan! (ja samoin kaikki c-uten tanssit!) Pakko tsekkailla ihan vain koreografian vuoksi~

  Membre d'un complot: Yeah I think it really was you :'D

  VastaaPoista