27. joulukuuta 2011

Pride and Prejudice Inspiration

Normaalisti en kauheasti tv-sarjoista perusta, mutta tänään tuli katsottua Ylpeys ja ennakkoluulo (1995) ja ei vitsit sitä mekkoideoiden määrää! Hurahdin nyt viimeistään countrylolitaankin, mutta samalla rakkaus classiclolitaa kasvoi.

Onko siis ihme, että aloin metsästämään lisää mekkoja toivelistalle?

Viisainta saattaisi olla aloittaa Mary Magdalenesta, joka on yksiä suurimpia inspiraation lähteitäni (harmittaa edelleenkin vähän, että olen turha iso ko brändin mekkoihin :/).

I don't usually like tv-series but today I watched Pride and Prejudice (1995) and oh my how many dress ideas I got! Also I fell in love with country lolita but love to classic lolita got stronger too.

No wonder that I started to search more dresses to my wish list.

I think it's wiser to start from Mary Magdalene which is my one of the biggest source of inspiration (I'm irritated that I'm still too big to that brand's dresses :/)
Siirtykäämme seuraavaksi Innocent Worldiin. / Let's continue with Innocent World.


Victorian Maiden on päässyt myös mukaan, vaikkei sen mallistot ole ennen niin koukuttaneet ennen tätä päivää. / Also there is some dresses from Victorian Maiden even thought I haven't always liked it so much until this day.Tuollainen olkihattu on alkanut kutkuttamaan, enkä oikein tiedä nähdäänkö sellaista minunkin päässäni ensi kesänä. Äitini kylläkin varmaan riemastuisi kun alkaisin viimein käyttämään jotain mieluisaa päähinettä myös kesällä.

I've started to want something like that straw hat and let's see if I have it next summer. My mom would be happy when I finaly started to use something headgear in summers too.

Seikkailin Fan+friendissä pari päivää taaksepäin ja sain sieltäkin muutamia inspiraatiokuvia kansioihini. / I searched Fan+friend two days ago and also got inspiration photos in my folders there.Tuo sinisen mekon haluaisin kesäksi, mutta katsotaan sitten joskus tätä rahapolitiikkaa :'D

Ainiin ja haluaisin jakaa teidän kanssanne tämän linkin, joka pisti minut nauramaan (kiitoksia petrushkalle).

I would want that blue dress for next summer but let's see if I have any money then :'D

Oh and I would like to share with you this link which made me laugh (thanks to petrushka).

3 kommenttia:

 1. for once<3 someone who likes Pride and Prejudice too ^^ yay <3

  VastaaPoista
 2. Oh god toi linkki 8____8
  USA ja UK ei edes tapellu vastakkain toisessa maailmansodassa, jos siitä lähetän :D ja kaikesta muusta voisin valittaa iäisyyden.

  Ihania mekkoja ♥

  VastaaPoista
 3. Membre: yay you too? Pride and Prejudice is just so <3

  Vimppu: HP fanina pystyn toteamaan ihan ilman omatunnontuskia, että vasta sen luettuani Twilight on oikeasti todella surkea saaga. Se teksti on kaikessa kömpelyydessään niin naurettava, ettei sille voi kuin nauraa XD

  VastaaPoista