26. marraskuuta 2011

Stats

En tajunnut Bloggerin tällaista hienoa ominaisuutta ennen kun Aino siitä minulle valaisi. Tuli vähän senkaltainen fiilis kuin what the heck, kun katselin tilastoistani mistä maista mun blogia on immeiset lueskellu.

I didn't notice that blogger really has stats (I heard that from Aino). I felt first like what the heck when I looked my "pageviews by countries".

  Sivun katselut maittain / Pageviews by Countries
  • Suomi (Finland) 2 532
  • Yhdysvallat (USA) 627
  • Venäjä (Russia) 25
  • Iso-Britannia (United Kingdom) 22
  • Saksa (Germany) 20
  • Unkari (Hungary) 10
  • Alankomaat (Netherlands) 10
  • Kanada (Canada) 6
  • Singapore 5
  • Japani (Japan) 4

Nähdessäni ekaa kertaa tilastot, olin vähän hämmentynyt katselijamääristä Suomen kohdalla. Toisaalta jos ottaa huomioon sen, että blogini on ollut olemassa nyt jonkun vuoden verran niin onhan se melko ymmärrettävää. Mutta ajattelin lähinnä, että suomalaiset tätä on katsellut, ei esimerkiksi jenkit, britit, venäläiset jne... Ihmettelyn aika ei taida olla ohitse.

I was really suprised. First at all Finland; I haven't never ever thought about that I would have so many pageviews from my native country (but the fact is I created my blog about one year ago). Also USA, Russia, UK... then I decided to start write my posts in English too. I can't explain it clearly but I have always thought like that nobody in other countries wouldn't be interested from me.

Maanantaina ja tiistaina on viimeiset kokeet ja sitten koeviikkoja ei olekaan ennen joululomaa~ Eilen lähti tilaus joululahjamekostani ja virallisesti kai olen nyt sitten menettänyt brändineitsyyteni (niin kuin Cremelice totesikin). Illempana olis tarkoitus tehdä itse pitsaa ja lukea vähän lisää ranskaa (vaikkei kyllä yhtään huvittaisi), sekä jos mahdollista niin piirtääkin. Eilenkin piti, mutta jumittauduin seuraamaan telkkaria ja sitten myöhemmin dataamaan.

On monday and tuesday I have math and French exams and after that I don't have to worry about any tests before winter break~ Yesterday we ordered my Christmast present (lolita dress) and now I think I'm formally losted my brand virginity (as Cremelice said). Today we'll made some pizza and I have to try study for French test (I don't feel like so) and if I have time I'll draw a little. Yesterday I would have do that but somehow I started to watch TV and later went to the computer.
Kaularotan sijasta mua aloin himoitsemaan tuota! No johan on gina! Kai sitä täytyy mennä ens viikolla hakemaan sellainen itselle ja toivoa, että vanhemmat suostuis kustantaan Nightwishin uuden levyn sitten kun se viimein tulee :/

Sometimes I really hate Gina Tricot 'cause now I want buy that! I have to hope my parents will give some money for new Nightwish's CD :/

4 kommenttia:

 1. Miten ulkomaalaset löytää sut kun mul on suomalaisia jotain 3000 mut mitään muita ei yli viittäkymmentä :D

  Ja oioi, mihin mekkoon päädyit? n_n

  VastaaPoista
 2. impressing in English <(^______^)>
  I hate to be a killjoy but weekdays are written like Monday, Tuesday etc. :3
  <3 but anyway awesome :'33 <3

  VastaaPoista
 3. Vilma: olin ihan silleen täh, kun huomasin jenkeistä kuitenkin stalkanneen melko monikin immeinen. Millä logiikalla, kun en oo koskaan tähän mennessä kirjottanu enkuks :'D

  Ja siis tilasin sen IW:n mekon, josta oon lätänny kuvankin tänne jossain postauksessa (punasena versiona mut mustana se piti tilata kun bordeaux menee aina heti -.-)

  Membre d'un complot: oh well shut up I know I can write sometimes (read: always) typos :'D

  VastaaPoista
 4. awws how nice <3 I too know you can write though I still think is that reading part correct.... <3 :'D

  VastaaPoista