12. marraskuuta 2011

Uusi ulkonäkö


Sainpas viimeinkin tuon ulkonäön muutettua enemmän talviseksi (vaikkei tuolla ulkona olekaan lunta vielä =.=) ja toisin kuin lupasin väritin sen kyl ihan käsin enkä koneella. No ens kerralla koneella, koska tuonkin kanssa sain tapella värien suhteen, että se harmaan sijasta näyttäis ees joltakin. Skannerillani vaan sattuu olemaan tapana tappaa värit ihan kummallisiin aikoihin... joskus se oikeesti skannaa sen näköisenä kuin pitäis, joskus kontrasti on liian korkea, joskus taas tulee ihan harmaa -.- Nojaa tuo printterin ja skannerin yhdistelmä alkaa olla jo ikäloppu, joten antakaamme anteeksi.

En oikeastaan piirrä enää juuri yhtään vapaa-ajalla ja jos piirrän niin yöllä. Viimeyönäkin väänsin pika pikaa jostain rumasta valokuvasta isänpäiväkortin papalle (omakuva hänestä, sainpas harjoiteltua samalla sivuprofiilia) kun muistin ihan yllättäen, että semmoinenkin pitäisi tehdä. Hyvä vaan että tein sen silloin, koska tänään olisi muuten pitäny nousta liian aikaisin.

Taustaan en ole vieläkään tyytyväinen :/ Mutta kattoo jos ees löydän mitään korvaamaan tuota. Tuli äskenkin hivenen sellainen olo, että olen turhan perfektionisti välillä, mutta mitäs pienistä.

Luonnosvihkonikin on kohta täynnä ja aattelin valottaa teillekin vähän, mitä niiden kansien välistä välillä löytyy. En ole muutenkaan piirroksia täällä julkaissut (kun tuo listakin oli suoritettavana). Mut tjaa, sitä ennen pitäis varmaan repäistä jostain kuva ittestäni tohon möllöttään, piirros tai valokuva ihan sama, mutta mua alkaa hiljalleen risoon, kun profiilikuvanani ei ole mitään.

Aattelin muutenkin, että alkaisin kääntään näitä postauksia enkuks, mutten jaksa :b Hmm lopuksi voisin lätätä tällaisen kappaleen, jota olen kuunnellut pari viimeistä päivää lähes nonstoppina heti sen jälkeen, kun huomasin Hajamielin blogissa Nightwishin uusimman kipaleen. Hyvä on~ En malta odottaa itse levyä.

6 kommenttia:

 1. Olen niin ylpee susta! se on söpö ulkka eikä mikään musta~~ ♥
  Ja tuo kuva on ihuna ja siinä on pitsiä! *u*

  Mutta siis! joo olisi todellakin kiva nähä mitä oot piirrelly, joten odottelen innolla vihkosi sisällön lättäämistä tänne (。✪‿✪。)

  VastaaPoista
 2. Mulle vaan toivoteltiin onnee kun pari stalkkas vierestä kun väkersin noita pitsireunoja. Nojaa, olihan niitä melko hupasa tussata ja värittää...

  Mutta hienoa että olet viimeinkin tyytyväinen! (Se ei oo liian ällösöpö musta joten siks tämmönen, vaikka musta on varsin hieno väri! Ens kerralla vähän sitä... muahahaha!)

  Uskon kun oot aina penkomassa mun vihkoja jos pääset tänne asti ^^'

  VastaaPoista
 3. Oooh, Nightwish! Täällä myös venaillaan uutta levyä sormet heiluen ja silmät kiiltäen.

  Pojoja myös uudelle headerille, macaron leivokset <3.

  VastaaPoista
 4. Macaron leivokset on söpöjä ja varsin hyviäkin myös, kiitosta~

  Viime levystä on jo aikaa joten olis jo aihetta ilmestyä lähitulevaisuudessa. Eipä ole kaukana ettenkö lähtisi kyttämään levykaupalle, koska levy saapuu XD

  VastaaPoista
 5. Ihana tuo kuva ♥ Mun mielestä se on oikein nätti käsinkin väritettynä - koneella väritetyistä tulee helposti jotenkin halvan näköisiä.

  Ja kiva myös tuo biisi. Ei tule oikein kuunneltua saati sitten seurattua näitä kotimaisia bändejä, vaikka muutamia hyviäkin sieltä joukosta löytyy. Kuvitelkaapa vielä Tarja Turusen ääni tohon kappaleeseen - uudesta laulajasta en niinkään pidä.

  VastaaPoista
 6. Kiitosta kiitosta~

  Oon miettinyt ihan samaa, että miltäköhän tuo samainen biisi kuulostaisi, jos Tarja olis vielä bändissä. Voi olla että paljon paremmalta vielä, mutta myös Nightwishin uusi solisti menee minulle.

  VastaaPoista