6. marraskuuta 2011

Terveisiä Roomasta

Huomenna on taas koulua, bläh. Koko viikonloppu on ollu mutenkin poikkeava, sillä en oo ollu koneella ehkä niiin paljoa kuin normaalisti. Ei ole huvittanut, mikä joko on huolestuttavaa tai sitten vain positiivinen asia. Toivon jälkimmäistä enemmän. Ajattelin katsella koulujuttuja heti kun olen tehnyt blogipostauksen, sillä tätä en halunnut jättää roikkumaan :3

Äitini oli koko viime viikon Roomassa (ja osittain sen takia olin rajoittunut harjoittamaan sosiaalisia suhteita kavereiden kanssa) ja perjantaina hänen tullessa takaisin sain tuliaisia :3 Olen näistä iki-iloinen, sillä en uskonut saavani jopa näin paljon kaikkea jännää! Varsinkin kun ottaa huomioon äidin olleen käsimatkatavaroilla liikkeellä Ryanair halppislennoilla.


Musta villapaita ja harmaa villatakki ja en ollut uskoa silmiäni kun äiti kertoi ajatellessaan näitä hankkiessaan kuinka ne mätsäisi lolivaatteideni kanssa! Ajattelin pistää tuon mustan huomenna päälleni kouluun, ellei aamulla tule jälleen maanantai-vaatekaappikriisiä niin kuin yleensä.


Vatikaanin puolelta taas äiti toi lupaamansa Rooma-kirjan kun käskin hänen ottaa paljon valokuvia, mutta hän taas ajatteli olevan viisaampaa tuoda tuollainen. Lisäksi sain palapelin! En tiedä koska ajattelin koota tuon, mutta varmaa on, jos palaset ei huku, tuo tulee olemaan mun seinälläni vie joku päivä!
Ehdin juuri valittaa kavereille suklaapuutteestani, mutta onneksi sain myös tuollaisen! Ilman suklaata en olisi selvinnyt viikonlopusta yli! (Nimittäin lauantaina sattui olemaan kaupat kiinni, ja muutenkaan tuskin olisin jaksanut polkaista kauppaan/kiskalle hakemaan itselleni sen levyn mussutettavaksi) Lisäksi karkkipapereihin oli piilotettuna jonkinmoisia papereita, joissa mummuassa luki näin;

Kisses kept are wasted; Love is to be tasted / Of all sentiments, love has the greatest need of leisure. / The sound of a kiss is not so loud as that of a cannon, but its echo lasts a great deal longer.

Et tjaa. Huomasin tuonkin vasta eilen kun puolet suklaista oli syöty ja noiden sanoma on mielestä jollain tavalla yliklisee. Nojaa, suklaa oli hyvää ja on ihme, ettei naamani jo kuki.


Lisäksi löysin kuvia kuvisprojektimme kengästä! Se on jo päällystetty ja hyvää vauhtia tulossa valmiiksi, mutta selventääkseni vähän lisää tavoitettamme, kengän olisi tarkoitus kokea jonkinmoinen muutos. Sanomattakin taitaa olla selvää, että meidän kengästämme tulee pikachu XD

3 kommenttia:

 1. Musta paita näyttää harmillisen vihreeltä... :o
  Ja söpö jalka tossa tokavikassa kuvassa!

  VastaaPoista
 2. tunnistanko käteni tuol taustalla dataamassa? XD
  noi paidat on söpöi ;_; <3

  VastaaPoista
 3. Vilma: Hoho ei ollu ihan mun kokoa toi kenkä XD
  Cremelissu: Tunnistan ja mun piti mainita siitä jotai mutta unohdin kokonaan XD Dataamassa niin kuin aina.

  VastaaPoista