1. marraskuuta 2011

Päivä 28

Jotain mitä kaipaat.

Jos olen ihan aikuisten oikeasti rehellinen kaikille ja itselleni niin todellisuudessa en kaipaa mitään menneisyydestä enkä varsinaisesti mitään konkreettista (kuten tavaroita tms.). Tämänhetkinen elämäntilanne on niin hyvä kuin se vain voi olla, enkä todellakaan halua pyytää sen enempää, koska tiedän, että asiat voisivat olla pahemminkin. Parempi olla tyytyväinen kun oikeasti voi olla.

Mutta jos saisin jotain ilman, että mikään mahdollinen voima tai asia rajoittaisi, pyytäisin paremman lapsuuden itselleni. Kaipaan joskus sitä aikaa lapsuudessa, kun ei tarvinnut mitään muuta kuin luottaa, että isi tai äiti hoitaa homman kotiin ja samalla unohtaa ympäröivän maailman, joka ei aina ole niin hyvä kuin voisi olla. Joskus kuitenkaan en kaipaa yhtään mitään takaisin lapsuudestani, sillä tiivistettynä se oli muuttamista, uusia paikkoja, ei todellisia ystäviä. Ainoat onnelliset hetket oli oikeastaan vietettynä perheen kanssa ja joskus ehkä muutaman lapsuudentuttavan kanssa, joiden kanssa en ollut sitten loppujen lopuksi kovin läheisiä kuin mitä olisin voinut olla. Ujous, minkäs sille teet.

Opin inhoamaan päiväkoteja jo 4-vuotiaana, sillä ne olivat vain paikkoja, joissa tarkoitus oli vain selvitä. Tässä yksi syy lisää, miksen kaipaa mitään lapsuudestani.

Jos minun kuitenkin pitäisi nimetä jokin tavara/esine, jota kaipaan, olisi se luultavammin jokin brändimekko~ Mutta sitten toisaalta sekään ei ole niiin välttämätön, vaikka ainahan se on kiva saada jotain sellaista.


Ajattelin näin ilmoitella, että blogin ulkonäkö muuttuu jälleen jahka jaksan värittää uuden headerin (eipä tule olemaan ihan yksinkertaisin ja nopein juttu kun otetaan huomioon, et sen pitäis tapahtua koneella). Enpä viettänyt halloweenia sen kummosemmin kuin vaan eilen katselemalla kuinka muut olivat panostaneet hyvin pukeutumiseensa (cosseja, peruukkeja, piilareita, korsetti miehellä ja paljon verta). Alko harmittaan että oma panostukseni jäi minimaaliseksi laiskuuteni takia... mut ens vuonna vedän niin kunnon tekoveret että joku mummo kadulla pyörtyy nähdessään minut! :'D

1 kommentti:

  1. Voi pikkuRonjaa :c
    + Hyvä ville-ve ikko & korsetti ♥

    VastaaPoista