16. marraskuuta 2011

Lahjatoiveita

Sain viimein päätettyä joululahjatoiveeni, kun äitini vinkkaili, että pian pitäisi tapahtua päätöksiä. No, eipähän se minulta vaikeaa ole tai ainakin niin kuvittelin aluksi.

Tässä on ollut vastoinkäymisiä, nimittäin luonnollisesti tuossa syksyllä sitä on löytynyt ihania printtejä brändiltä kuin brändiltä, mutta nyt kun selailee tarjontaa, käteen ei jää juuri mitään. Ehdin jo pelästyä, että pitääkö minun tyytyä vain yhteen vaihtoehtoon, mutta tänään näin jo pelastuksen.

Iso kiitos Terriblelle, en olisi tajunnut katsoa Babyn tarjontaa uudelleen. IW:n mekon rinnalle (josta "yllättäen" oli lempivärini loppunut kokonaan D:) löysin kaksi hyvääkin ehdokasta ja olen nyt varsin tyytyväinen tähän. Enää vain vinkkailemaan vanhemmille ja sitten odottamaan, mitä paketin kääröstä tulee~


Tästä löytyy blogistani jo muutama kuva (huomasin kun tallensin tiedostoihini samaa kuvaa jo kolmatta kertaa, ups) ja niin tuosta olisi enää musta jäljellä, joten tämä mekkovaihtoehto tippuu kakkos sijalle.


Ja sen sijaan tämä menee kirkkaasti ykköseksi, nimittäin tuo mustana on jotain niin ihanaa~ Omnom!


Kolmantena lahjatoivelistalleni ilmestyy tämä ehdokas, jolle olen itse nauranut vedet silmissä (printistä löytyy kirja ja saatanan merkki), mutta pidän sen listallani ihan vain sen takia, että se on kuitenkin mielestäni nätti ja hyvä vaihtoehto muiden rinnalle.

Tästä joulusta on selkeästi tulossa musta, mutta ei se mitään! Itse aprikoin vielä, että ilmestyyköhän Nightwishin uusi levy (jälleen) joulun alla ja miten saisin sen sitten sisällytettyä toivelistaani (sillä eihän nuo mekot mitään halpojan ole!), mutta ainahan sukulaiselle tai kaverille voi vinkata asiasta... noh, sen näkee sitten!

Ajattelin lopuksi lätätä pientä maistiaista siitä, mitä olen joutunut kuuntelemaan tässä parin päivän ajan, jotta pääsisin musan kuuntelukoesta lävitse. En enää ihmettele, miksei niin moni suomalainen perusta jazzista tai sitä, miksei jazz musiikkina ole niin suosittu Suomessa. Viis jazzkipaletta, jokainen pitäisi erottaa toisistaan, mahdotonta(ko)!

2 kommenttia:

 1. Ei jazzissa mitään vikaa oo siis musiikkityylinä :D Toki on passuja jazzbiisejä mut joo. Musankokeessa se vika oli!

  Jaja mitäs mun piti sanoa. Toi IW:n mekko on ihana, ja babynkin kivat, joskaan ei mun tyyliä. Mutta oon niin onnellinen sun puolesta jos saat jonkun noista *A* sano se äiteelles :D

  VastaaPoista
 2. Nojoo musankoe oli ihan turhan yliarvostettu :'D

  IW:n mekko todellakin on ihana juuri silloin kun se olis tuo punainen, mutta ei väkisin >: Mutta oon miettinyt nyt tässä, et pitäiskö ottaa toi yks babyn mekko sittenkin ruskeana muttei mustana... toisaalta päätin antaa vanhempien yllättää minut :D

  Sanon sanon~

  VastaaPoista