23. joulukuuta 2012

All I Want For Christmas

Joulukuu on mennyt todella nopeasti ohitse tai ylipäätään koko syksy ja alkutalvi. Joulukin on jo huomenna!

Viime aikoina en ole juurikaan tehnyt mitään ihmeellistä paitsi tietenkin etsinyt joulufiilistä. Tämä joulukuu on ollut monellakin tapaa erilainen verrattuna aikaisempiin vuosiin - kiirettä ja stressiä on riittänyt ihan turhankin paljon, sekä ikäviä yllätyksiä. Sain kokea elämäni ensimmäiset uusinnat ja jos vain mahdollista niin ainoaksi kerraksi jää. No mutta loma on nyt viimeinkin täällä ja luvan kanssa saa läskistyä oikein kunnolla.

Perjantaina oli koulun puurojuhla, ja nyt harmittaa, etten saanut kuvaa päivän ohjelmapaperista D: No mutta lyhyesti selitettynä alkukokoontumisen jälkeen saimme kierellä ykkösten ja tuutoreiden tekemissä pisteissä, joita esimerkiksi oli uninurkka, konvehtipaja ja pukkikuvaus. Pajojen jälkeen ruokalassa oli (koko juhlan nimen mukaisesti) tarjolla riisipuuroa, mutta mystisesti tälläkään kertaa ei ollut kanelia tarjolla >:

Asukuva perjantailta. En ole vähään aikaan loleihin pukeutunut, joten päätin repäistä perjantaina. Valinnanvaikeuden jälkeen päädyin (jälleen) IW:n mekkoon punaisen hameen sijaan.

Käväsin myös samana päivänä Helsingissä perheen kanssa ja sain maistaa ensimmäistä kertaa pitsaa, jossa oli banaania.Taken by Giko~

Eilen pidimme Gikon, Hajan ja J-ponin kanssa peli-illan, jonka aikana oli tarkoitus pelata vino pino erilaisia pelejä (sekä syödä itsensä ähkyyn hyvää ruokaa). Loppujen lopuksi saimme pelattua aikalailla lävitse vain PS2 pelejä PS3 sijaan ja itse hävisin keskimäärin enemmän kuin voitin. CTR: Crash Team Racing oli kyllä nostalgisin!

Niin kuin kuvakin jo sanoo, hyvää joulua, vaikka huomenna on vielä luvassa blogin viimeinen joulukalenteriluukku~ (ja anteeksi, mutta jostain syystä skanneri teki oranssista vielä oranssimman)

2 kommenttia: