6. joulukuuta 2012

the 6th day of December - Happy Independence Day!

Because today is Finland's Independence Day I think I should write this time in Finnish~

Hmm itsenäisyyspäivä ja kuudes "luukku". Tuntuu hivenen jännältä kirjoittaa vaihteeksi suomeksi, kun kuitenkin olen onnistunut kirjoittamaan jo muutaman päivän ajan pelkästään englanniksi. Nojaa vaihtelu virkistää~

Yritin keksiä jotain sellaisia asioita, joita saattaisin haluta ja jotka liittyisi jollain tavalla Suomeen ja suomalaisuuteen, mutta epämääräisen kirjalistan lisäksi mieleen pilkahti vain Fazerin suklaa :'D Tosin päädyin loppujen lopuksi omanlaiseen ratkaisuun.

Mutta niin~ Itsenäisyyspäivänä minulla on ollut yleensä tapana mennä perheen kanssa katsomaan ilotulitusta, sekä katsella linnan juhlia telkkarista sen jälkeen. Ilotulitusta en mene tänä vuonna katsomaan enkä tiedä jaksanko katsella linnan juhliakaan (vaikka voisi olla melko mielenkiintoista seurata Saulin kättelyä~).

Linnanjuhlissa tietenkin kiehtoo aina seurata, kenellä on kaunein ja rumin puku ikinä. Joskus kyseisiin juhliin osallistuminen kutkuttaa ajatuksena, mutta en sitten tiedä olisinko niin innostunut lähtemään Helsinkiin muiden julkkisten joukkoon, jos kutsu tulisi. Puhumattakaan en tiedä, minkälaisen puvun laittaisin, toisaalta lolitoissa ilmestyminen voisi olla melko hupaisa idea~

Hmm mekoista puheenollen, uskon että voitte päätellä, että minulta löytyy muutama toivemekko (eikä vain muutama!). Siispä voisin mainita kuudentena asiana haluavani vielä joskus vaatekaappiini Innocent Worldin Lotta JSK:n.

Ehkä aavistuksen verran haastava tavoite, mutta aina kannattaa toivoa. En ole nähnyt (toistaiseksi) kovin montaa printtiä, jonka aivan oikeasti välttämättä haluaisin, mutta nähdessäni Lotta printin ensimmäisen kerran, tiesin heti hankkivani sen vielä joskus itselleni vaikka se olisikin viimeinen tekoni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti