18. marraskuuta 2011

Jotain luovaa vaihteeksi

Iltoja vaan~

Virallisesti toinen jakso on ohitse ja koeviikko häämöttää. Maanantaina olisi fysiikan koe suoritettavana, tiistaina äikän, keskiviikkona kuvistöiden palautus (stressaan edelleen vähän sitä miten aioin saada kaikki omat työni ajoissa arvioitavaksi, sillä niitä puuttuu vielä jonkisen verran...), perjantaina historian koe, maanantaina sitten ranskan koe ja viimeisenä, muttei vähäisimpänä matikan koe. Tärkeintä mulle ainakin on päästä fysiikasta ja ranskasta lävitse, sillä näitä aineita en tule enää koskaan opiskelemaan... ainakin uskoisin näin :3 Matikkaa pitää parantaa, mutta oon nyt siinä kärryillä (kiitos äidin) ja uskoisin siitä tulevan ainakin se 7. 7 ei ehkä oo niin hyvä, mutta on se parempi -5 verrattuna.



Siitä on jo jonkisen aikaa kun viimeks oon saanu jotain piirrettyä. Tämän sain piirrettyä loppuun tän illan aikana ja toistaiseksi olen siihen melko tyytyväinen. Susiehan se siinä, kun vanhat profiilikuvat alkaa olla kamalia D: Ruusuja ja sivuprofiilia tuli vähän harjoiteltua, vaikka kieltämättä tarvitsinkin mallia molempiin :/ Ehkä vielä joskus...

Tulipahan vaan mieleen, et vois harjoitella oman nimmarinsa kirjoittamista joku päivä. Nykyajan kauno on niin tylsän näköstä että melkein itkettää.

Koko seuraava viikko tulee olemaan melko epäaktiivista koneilua ja ehkäpä se tavallaan tekee vain hyvää mulle. Tosin jatkuva stressaaminen ja kokeisiin lukeminen ei oo hauskaa kun kuluttais sen saman ajan johonkin muuhun (kuten sosiaalisten suhteiden ylläpitämiseen). Suunnitelmissa kuitenkin oli ehkäpä mennä keskiviikkona hakemaan itselle tekoripset, vähän pitsiä tulevaa kaulusta varten ja uutta luonnosvihkoa. Ens viikolla muutenkin olis päästävä Jameralle palauttaan kirjoja, kun niistä maksetaan ens viikon ajan (suunnilleen) vähän enemmän kuin normaalisti.



Lukuunottamatta epämääräistä viulun päällä surffaamista tää kipale on oikeastaan melko hyvä. Oli niistä musan tunneista ehkä sittenkin jotain hyötyä...

3 kommenttia:

  1. Noi ruusut on tosi hienosti piirrettyjä :)

    VastaaPoista
  2. Kaikki muut osaa piirtää ruusuja paitsi minä + Vanessa Mae on uskomaton ♥

    VastaaPoista
  3. Eve: kiitoksia!
    Vilma: Kyl säkin osaat! Aistin sitä osaamista tänne ruudun toiselle puolelle asti! ~

    VastaaPoista