19. lokakuuta 2010

Dattattaaa daddattaaa~

Heeeeee~ Ristiriidalle on tulossa varsin vänkeä ulkka ja tein sen tästä kuvasta:

Niin kuin Giko sanoi, muste mekossa on vähän.... mutten oo kamalasti elämäni aikanani piirrellyt suttusia, verisiä ja musteisia vaatteita joten en ihmettele. Mutta pidän siitä kuitenkin erittäin paljon. (Voitte olla varma että ulkanvaihdos paukahtaa päälle kun vaan sille tuulelle tulen~)

Tuon kuvan inspiraation lähteenä oli tämä vanha kuvatus (by the way):

Lähinnä otin mallia tuosta mekosta ja hiuksista ja tuosta verijutusta muuttaen sen tietenkin musteeksi. Hyviä ideoita kannattaa kyllä kierrättää~ (ainoo vaan että noissa kuvissa on yhteinen tekijä; tuo mönjä (veri/muste) on onnistunu jollain tavalla erittäin huonosti).

Sitten se kuva minkä skräppi oli näytille muutamaa postausta aikasemmin; todennäköisemmin väkerrän siitä jotain hauskaa tälle blogille. Katsotaan koska saan sen väritettyä loppuun (kasvot meikkiä lukuunottamatta valmiit ja hiuksia alettu värittään).

Hmm ja sitten varmaan vähän selostetta siitä Maruseki-reissusta. Hyvin meni, ainoo vaan että henkilökunta vähän sössi meidän kolmenhengen yhteisaterian kanssa jollon jouduttiin odottamaan. Saatiin kuitenkin korvauksena yks ilmanen jälkkäri jaaa teet. Tänään taas olin syömässä Buffassa Prismassa kun mummu ja pappa meitä sinne kuskas. Hoho, täytyy sanoa että antimet oli paljon köyhemmät verrattuna Raxiin.

Huu, toivottavasti huomenna sais tehtyä jotain viisaampaa. Tosin Miyanden leiskanvaihdosoperaatio on edistyny huimaa vauhtia o.o Saadaan Creimeiden kanssa se auki luultavasti tavallista aiemmin.... nojaa sen näkee sitten. Mutta huomenna täytyis keskittyä kouluasioihin kuten lukea se hemmetin kirja ja jatkaa esitelmiä. Mutta huomenna aion nukkua pitkään! Tänään jouduin herää jo ysiltä D:

Sain tänään muuten klemmareita ja liimaputelon~ Jatkossa voikin liimailla niitä monisteita kouluvihkoihin ja sitä rataa :3 Klemmarit on kyllä aika jänniä... Gikon busakortti on täynnä niitä... tai oli.

1 kommentti:

  1. Hoo tosta huomaa miten paljon oot kehittyny ^^
    Toi uus kuva on hieno, mitä nyt muste vähän... mutta se on kiva~~

    niin ja onhan mun bussikortissa edelleen niitä klemmareita ^^'
    (of corse, sehän olis muuten ihan tyylsä!)

    VastaaPoista