28. lokakuuta 2010

Koulua jälleen

Huu syysloma tuli ja meni ja mua ketuttaa tällä hetkellä vain se, että mantsan kokeesta tuli 7 (niin kuin monella muullakin meiän luokalla tuli surkee (jollon ope oli melko pettyny hikkeluokkaamme)) vain sen takia etten osaa kirjoittaa oikeenlaisia esseitä juuri SILLE opelle. Tosin huomaan jälkikäteen kuinka paljon enemmän olisin keksiny toisesta vaihtoehdosta taikka muuta vastaavaa. Mutten aio jäädä murehtimaan vain yhtä koetta, mantsa/bilsa ei varsinaisesti ole koskaan kiinnostanu taikka ollut vahvin aineeni plus sekin vielä että seuraavassa kokeessa voi yrittää parempaa numeroa.

Tämä viikko on sinänsä ollu melko "stressaava" ensinnäkin sen takia, että meillä oli yhteiskuntaopin koe (oli helppo... mutten halua ajatella mikä numero siitä voisi tulla) ja tänään oli kemian koe (sekin oli helppo, muttei mitään hajua mikä numero voisi olla). Näiden lisäksi hukkasin bussikorttini (niin sen ihanan pinkin) tuossa tiistaina. Se siis oli tippunut taskustani bussiin ja sitä rataa, mutta sain noudettua sen myöhemmin liikennelaitokselta kun tuli ilmoitus sen löydöstä.

Mutta samana päivänä luulin hukanneeni kännykän, mutten ihan sentään. Hukkailen ja unohtelen tavaroita aivan turhankin paljon.

Eikä varsinaista helpotusta ole näkyvissä; kaks esitelmää pitää saada valmiiksi ens kuun aikana (joka alkaa ihan pian), ens viikon maanantaina mantsan ja äikän kirjallisuustyö marraskuun loppupuolella (toinen kirja pitäisi lukea sitä varten enkä ole vielä edes hankkinu o.o)

Mutta jotta jaksaisin tehdä kaikkea tätä tuuduttaudun siihen ajatukseen että pian koittaa joululoma ja sitä rataa ja mahdollisesti pääsen kesällä Animeconiin. Tosin vielä ei ole mitään takeita siitä päästävätkö vanhempani Turkuun kaverin ja sen isosiskon mukaan (olen ennenkin reissannut heidän kanssa joten syy ei sitten johdu heistä). Tarkoituksena olisi heidän kanssaan vetäistä varsinainen ihkupinkkikermisvaikutelma eli he kaksi pukeutuisivat sweetlolitoiksi ja minä shirololitaksi. Tämä kaikki tosin on vasta suunnitteilla...

Sekä tietenkin haluaisin toteutella Miyandeen toiveleiskoja ja jatkaa Ristiriidan leiskaoperaatiota mutta kun se hemmetin esitelmä! ...Meenkin sitten tästä sitä tekeen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti