7. lokakuuta 2010

Tuliaisia Amerikasta~

Jos näin alkuun pitäisi kertoa mitkä ovat fiilikset, en osaisi sanoa juurikaan mitään. No ehkä lähinnä mietin minkälaiset kaverin hiuksista tuli, kun hään oli tänään parturissa ja huomenna on koulukuvaus (puhun siis Gikosta). Ja nyt kun mainitsin koulukuvauksen, mietin tässä otanko kaverikuvan vai en ja pohdin muistanko ottaa ylipäätään sitä paprua, jolla saan tilattua sitten ne kuvat kotiin. Kolmantena ajatuksena koulukuvasta voisi mainita sen vakion, eli onnistuuko kuva vai ei.

Mutta sitten mun on pakko hehkuttaa; sain tennarit! Ensimmäiset converset! Valkoiset ne vaan ovat eivätkä värikkäät niin kuin toivoin, mutta se ei haittaa! Kuka tietää jos sotken ne kangastussilla täyteen öllimöllejä X3

Tuollaiset ne siis ovat, Amerikasta tuotu ja jotain sellaista malliakin, jota ei nähdä Suomessa. Tässä kohtaa täytyy myöntää että luulin niiden olevan pidemmät, mutta nuokin kelpaavat enemmän kuin mainiosti~

Kenkien lisäksi sain myös paidan. Yllätyin kun se oli lila, sen ostaja sattuu vihaamaan kyseistä väriä, mutta kun hän sanoi että muut paidat olivat rumempia, olin aika vakuuttunut.

Ja sitten vähän yksityiskohtaa printistä:

Vielä bonuksena ja yllärinä tulee tämänäin tässä!

Tuossa Gikon kanssa tuli puhuttua viikko takaperin, ettei vois olla tyylittömämpää ja "typerämpää" kuin hankkia conversen kassi. Tai Gikolla ei ainakaan ollut mitään vastaan, jos pitää conversen jotain kivaa kassia, mutta kyllä minunkin korvistani tahtoo pursuta se, että melkein kaikilla tahtoo näkyvän se perus converseolkalaukku. No varaa tässä on arvostella muita kun nyt itse sain tuon conversekassin, jota näkyy varmaan muutamalla XD Mutta se on ihan kiva kesäkassi/reenikassi, etten todennäköisesti tule käyttämään sitä koulussa, kun sattuu olemaan melkoisen ohutta kangasta.

Eikä tässä vielä kaikki. Seuraavana tulevat ne kaksi osasyylistä siihen, miksi tässä oli pitkä kirjoitustauko postausten välissä.

Se on tämä, en saanut siitä aikasemmin hyvää kuvaa joten lykkäsin sen ottamista sitten turhankin kauan. Aloitin sen viime vuonna kässässä ja sain tossa syksyllä sen valmiiksi viimeinkin. Jos jotain valittamista on, tuo kissakirjonta meni liian alas jollon se menee pohjan alle piiloon käytössä D:

Ja sitten nämä. Olen miettiny jo tarpeeks kauan mihin niitä sovellan ja tänään tuli vastaus. Uusin tennareihin tietty, kun sattuvat olemaan niin valkoiset ja sitä rataa. Hyvä näin, saan valkoiset nauhat uusiin maihareihin (ostettiin maanantaina mutten jaksanu ottaa niistä kuvaa) ja sitten nuo kengännauhat menevät tennareihin. En tiedä vaihdanko jo tänään ne jollon ne olisi vaihdettu huomista koulukuvaa varten. Toisaalta minulle ei ole pahemmin väliä mitkä nauhat kengissäni ovat, koska todennäköisesti ne ei ees näy kuvassa :''D

Yks hehkuttamisen aihe vielä. Hiukseni KASVAVAT. Se tältä illalta~

1 kommentti:

  1. samallaisena ne hiukset pysy oikeetsaan (turhaa mietit)

    ja ajattelin että niiden tennareiden varsi olis ollu pidemmät.... mullaki oli pitkävartiset ja pidin niitä tollee (mustat ja si ne talvitennut~)

    joo ja pakko sanoo vaikka toi laukku on VALKONEN ja CONVERSE LAUKKU... niin se on tosi hieno~
    voin omia sen sitten kun kyllästyt 8D

    VastaaPoista