16. lokakuuta 2010

Syysloma!!

Nyt se alko! NYT SE ALKO! SYYSLOMA!! YATTAAAAA~

Tätä on odotettu jo kauan ja ei turhaan. VIIKKO kotona laiskotellen, voisko enää paremmin mennä? Kyl mua suututti jossain välissä kun luin Aamulehdestä jonkun mielipidekirjoitusen siitä että syysloma on aivan turha "piristysruiske" koululaisille, että se kannattais lisätä mielummin kesälomaan. JA PASKANMARJAT. Kyl tässä pitää olla jotain lomaa että jaksaa painella koko loppusyksyn.

Tänään aamulla tuli leivottua pullia ja sämpylöitä~ Leivon luultavammin vielä myöhemmin (en enää tänää) muffineja ja ottelen sitten kuvia. Se muffinivuoka jonka omistan tekee sienenmuotoisia muffineja... no ainakin on erinäköisiä (vaikka lievästi sanottuna kismittää, Ikea on välillä syvältä).

Hmmmmm mitäköhän muuta aion tehdä? AH! Nukun tietenkin, olen koneella, väritän sitä kuvaa jonka hahmottelin muutama päivä sitten (whee kasvot on jo valmiita mutta hiukset ja vaatteet on pienoinen ongelma + sormet) Sitten jos mahdollista ompelen~ Let's see.

Tänään piti mennä Marusekiin mutta vapaata pöytää ei löytyny D: Katsotaan mitä noi vanhukset sitten kaavailee meille (epäreilua kun olis päässy viimeinkin sinne niin jotain samperin pöytää ei löydy mutin mutin mutin..) Niin ei kannattais uskoa kuulopuheisiin, kahdeksan hengen pöytää ei löytyny mutta menossa ollaan silti -.-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti