20. lokakuuta 2010

Huomenna parturiin~

Täytyy kyllä myöntää että hukkasin totaalisesti tänään motivaationi. En jaksanu päivällä tehdä sitten yhtikäs mitään. Mutta onneksi pelattuani aloin saada taas takaisin sitä mahtavaa mottistani, varsinkin kun selailin Rikusaiton awardeja ja muiden sivuja.

Ja tästä päästään taas sitten Ristiriitaan.... hävettää kyllä, uskokaa pois! Mitä todennäköisemmin vanhoja linkkejä, joita en oo uusinu ja samoin materiaali....... ja päivitystahti! Muut sentään päivittää alle kuukaudessa mutta mulle menee vuosi -.- Eikä Giko oo vielä keksiny ruoskia kirjaimellisesti että sarjista tulis lisää.... .....

Ei sen puoleen, sitä kyl olis sivunen! Elämää korvessa siis, PC:tä en ole piirtäny pitkään aikaan vaikka syytä olis! ....mä meen tonne pöydän alle lauleleen joululauluja enkun open kanssa... joo...

Mutta mutta! Mä pääsen muuten huomenna parturiin :3 VIIMEINKIN! Koulukuvaan jos olis saanu paremmat värit päähän, mutta toisaalta tyksin näin päin. Uusin tyvestä siis väriä ja tuon ottiksen punainen samoin, sekä hiusten alta punainen. Jep ja saksitaan huonoja latvoja ja siistitään olemusta. Haluan piiiiiiiiiiitkät hiukset jälleen kerran, joskus seiskalla tuli leikattua ne selkään asti olleet hiukset erittäin lyhkäsiks o.o Semmosta tukkaa ehtii pitään myös mummona! (Outoo oon huomannu että lähes kaikilla keski-ikäsillä tai vanhemmilla on lyhkäset hiukset...)

Mutta lupaan pistää Ristiriidan uuteen uskoon ja piirtää ahkerammin sitä sarjista.... tosin joulukuu menee perinteisesti kokeiden ja Miyanden joulukalenterin parissa, mutta SILTI. Yritän, kyllä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti