31. lokakuuta 2010

Halloweeeeen~

Leivoin sen kunniaksi muffineja, muttei kylläkään tullu halloweenaiheisia, joten jätin kuvaamatta. Ja Giko haukkuisanoi muffinien muistuttavan taulusientä... en tiedä pitikö hän sitten niistä oikeesti, koska ensinnäkin me molemmat olimme syöneet niin paljon makeaa että melkein oksetti ja sitten toiseksi vitsailimme jatkuvasti muffineistani.

Kaksi kauhuleffaa tuli eilen katottua ja ihme, en nukahtanut niiden aikana! Tykkäsin niistä molemmista, ensimmäisessä tuli tirautettua pienet itkut (jonka takia Giko voitti säikyttelykisan 100-0 ......) ja sitten toinen oli niin mahtava ettei ole tottakaan. Mutta onhan se ennenkin todistettu, että Johny Deppin leffat on mahtavia!

Sitten tietenkin teimme vähän puskaa. Siis... hetkonen olenko koskaan selittänyt tätä? No nopeasti kerrattuna/kerrottuna piirrämme/kirjoitamme vuorotellen tarinaa eteenpäin ja sitten syntyy... kaikkea. Näin esimerkiksi Project Chimaira on syntynyt!

Siihen liittyen sitten Sakari tuli paritettua Chiakin kanssa -.- Giko valitti että Sakari on niin hyvännäkönen että "haluaisi itselleen", mutta koska olen parittanut hänet jo toisen oman hahmoni kanssa, tätä hän ei sitten viitsi tehdä. Mutta järjestimme herralle suhdeongelmia ja.... en tiedä miten itse sarjakuvan kanssa tulee tapahtumaan jatkossa. Mutta alku on selkeä jo, siihen ei tule muutoksia, koska lähinnä kirjoittelemme "puskaa" paljon myöhemmältä ajalta.

Ja minä sain mantsanesitelmän (melkein) tehtyä! Toivottavasti tulee hyvä numero, koska sitten jaksan tätä koulua paljon helpommin kuin että tarvitsisi murehtia sitä kutosen numeroa. Tämän jälkeen mulla on enää kirjallisuustyö ja siihen täytyy lukea vielä yksi kirja (hoituu melkoisen nopeasti jos nyt otan itseäni niskasta kiinni ja lähden lainaamaan sen). Sitten sen jälkeen täytyy alkaa valmistelemaan Miyanden joulukalenteriin matskua ja miettimään joululahjoja.

Kun nyt joulukalenterista tuli puhe, haluaisin laittaa semmoisen myös Ristiriitaan, mutta taidan olla niin kiireellinen, etten muistaisi tehdä jokaiseen luukkuun jotain matskua... ja olis niin helppo tehdä ne kaikki koneella, mutten omista sitä piirtopöytää jonka avulla se helpottuisi. Katsotaan nyt.

Mutta minä toivotan halloweeta! Se on sitten tänä yönä~

1 kommentti:

 1. ei kyl ne muffinit oli ihan oikeesti hyviä!
  tosin niissä oli sitä päällystettä vähän liiankin mukava kerros ^^'

  pakko sanoa(murista) laitoit linkin tohon ihan sukkaan kuvaan TuT *itkua*
  .... ei se mitään... mutta oli vaan pakko mainita... ehhheh....

  ja yritä tehä joulukalenteriaa! 8D

  VastaaPoista