14. lokakuuta 2011

Päivä 10 ja One lovely blog -awardi

Kerro ekasta rakkaudestasi ihastuksestasi ja suudelmastasi.

Kommentoin tätä melko lyhyesti; ensimmäinen ihastukseni oli päiväkodissa ja kaikenmaailman ihastumiset on aikalailla jääneet ala-asteen jälkeen. Ensimmäisen suudelman taas olen menettänyt tytölle (ei, olen kyllä hetero).

Ja sitten asiasta toiseen.


Sain tunnustuksen Aristosalta, kiitosta vain~ Vaikka hetki sitten olenkin postannut itsestäni 30 faktaa, yritän keksiä jotain muuta, jota ette vielä minusta tiedä.

Tehtävänä on:

1. Kerro keneltä tunnuksen sait ja linkkaa hänen bloginsa.
2. Kerro seitsemän satunnaista faktaa itsestäsi.
3. Anna tunnustus eteenpäin.

~ Pidän mustasta, punaisesta ja valkoisesta eniten. Myös maanläheiset sävyt ovat kivoja.

~ Lempi hiuskoristeeni on erilaiset rusetit, omistan melko monta erilaista rusettiklipsiä ja pinniä.

~ Pidän enemmän hameista kuin housuista. Olen alkanut käyttämään hametta entistä enemmän mitä vanhemmaksi olen varttunut. Yläasteella hameen käyttöä esti lähinnä liikunta (voi kuinka vähäpätöinen syy, mutta olin silloin laiska laittautumaan) ja nykyään kylmät ja huonot päivät. Hameita on jotenkin helpompi koordinoida kenkien kanssa toisin kuin housuja.

~ En jaksa kauheasti panostaa kynsiini, kun ne ovat syystä tai toisesta aina niin lyhkäset kuin kynnet vaan voivat maksimissaan olla. Enkä osaa oikeastaan käyttää rakennekynsiä, joten :/ Mut on näissä hyvätkin puolensa; ei ainakaan ole tiellä.

~ Kerrospukeudun vuodenajasta huolimatta. Talvella se on runsaampaa, sillä palelen helposti, varsinkin selän kohdalta (älkää kysykö). Tosin käytän hametta talvipakkasilla ja hyvin pärjään.

~ En osaa käyttää sormuksia, rannekoruja tai kaulakoruja juurikaan. Silti omistan jälkimmäisiä eniten ja ihan liikaa.

~ Hiusteni pituus on vaihdellut vuosien aikana huimasti; ala-asteella ne vielä olivat yli selän mittaset, seiskalla-kasilla polkkamittaset, nyt taas on menossa hurja kasvatus ja ne onkin jo melko lähellä sitä mittaa mitä toivoisin niiden olevan.


Hmm... heitän tämän eteenpäin Gikochinaille ja niille, joita huvittaa tehdä tämmöinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti