25. lokakuuta 2011

Päivä 21

Yksi lempi sarjoistasi.

...hmmm~ TV:tä en niinkään katsele, mutta animea sen sijaan tulee hivenen useammin, vaikka vieläkin on liiankin monta sarjaa katsomatta ihan yleissivistyksenkin vuoksi. Mulla on todella monia tai melko monia sarjoja, joista pidän paljon, eikä varsinaisesti mikään niistä mene sillä tavalla muiden edelle, että olisi helppokin valita sitten. Muttaa... mainittakoon tämä sitten:

Kuroshitsuji

The series follows Sebastian Michaelis, a demonic butler who is bound by a supernatural contract to serve Ciel Phantomhive, the twelve-year-old head of the Phantomhive noble family and the business-savvy owner of the Funtom company, a toy manufacturer. In return, when Ciel has finished all of his tasks, including avenging his parents' deaths, Sebastian will be allowed to kill him and take his soul.

Kuroshitsuji tulemisensa jälkeen on nähtävästi vieläkin melkoisessa suosioissa cossauksissakin tai ainakin mitä coneissa yleensäkin näkee. Eihän siinä mitään, sarja on mustakin todella ihuna ja shilleen, mutta... ymmärrätte varmaan pointtini siinä, että liikaa on aina liikaa.

Tää on niitä harvinaisia sarjoja, jotka olen ihmeen kaupalla katsonut ihan loppuunkin asti. Kuroshitsujista on kaksi tuotantokautta ja suosittelen katsomaan ehdottomasti molemmat, sillä tuo eka jäi todella pahasti kesken ja häiritsevään kohtaan (vaikkei siinä mitään musta se olis voinu loppua niinkin, mutten pidä ns. "surullisista lopuista").

Lempihahmojani tästä sarjasta tietenkin ovat... Sebastian <3 Se mies on kyl sitten jotain sellasta! Ciel menettelee, mutta onhan sekin paljon parempi luonteeltaan kuin jokin Alois. Undertaking on ihana juuri psykon luonteensa takia ja Grell on ihan siedettävä loppujen lopuksi, sillä sitä käy välillä sääliks kun Sebastian ei hänelle oikein lämpene :'D Koko anime/manga sijoittuu Lontooseen/Englantiin sille 1500-1600-luvulle (uskoisin), mikä tietenkin varmasti lisää arvattavuutta siitä miksi kyseisen sarjan olen joskus katsonut~ Sen lisäksi kun arvuutellaan toteutuuko Cielin toive Ciel selvittää kuningattaren alaisena (tai koirana, miten haluaa ilmaista) murhamysteereitä, koska Skotland Yard tunnetusti ei siihen itse aina kykene. Dekkarimaisuus viehättää vanhojen pukujen lisäksi~


Olisihan tässä ollut muitakin sellaisia joita olisin suositellut kuten Rozen Maiden, Fullmetal Alchemist, Gosick ja Shakugan no Shana, mutta ajattelin ottaa Kuroshitsujin tässä esille.

2 kommenttia:

 1. Jey! Kuroshitsuji!
  Niin ja tosiaan sulla on kattomatta joitain animeita, mitä voisin tyrkyttää sun katsottavaksi >:D Ehkä meidän pitää pitää anime-yö jossain elämänvaiheessa! 8DDD

  (ainiin tosiaan tuo Gosick pitäis kattoo loppuun hoho!)

  VastaaPoista
 2. Haha animeyö kuulostaa varsin hupaisalta, saisin ainakin katsottua sitten näitä lyhkäsempiä sarjoja lävitse tai ainakin melkein ^^' Nanakin on vielä katsomatta loppuun kun sillon joskus katottiin se huiman paksu boksi puoleenväliin vaan.

  (hoho en ole siis ainoa jolla on se vielä kesken ^^')

  VastaaPoista