11. lokakuuta 2011

Päivä 7

Horoskooppimerkkisi ja miten se sopii luonteeseesi.

Olen horoskoopiltani kauris kun kerran alkutalvesta olen syntynyt.

Kauriin vuodenaika:

Kauriin aikana eletään talven kylmintä ja lumisinta aikaa. Olosuhteet ovat äärimmäisen niukat ja sekä eläinten että ihmisten tulee olla hyvin tarkkana säilyäkseen hengissä paukkuvan pakkasen keskellä. Tämä on aikaa, jolloin jokainen ihminen ymmärtää olla onnellinen lämpimästä asunnosta, lämpimistä vaatteista, saunasta ja jopa lämpimästä suihkusta. Kauriit ovat ihmisiä, jotka osaavat arvostaa pieniä asioita elämässään. He ovat valmiita tekemään pyyteettömästi töitä saavuttaakseen oman päämääränsä. Kauris haluaa tehdä kaiken mahdollisimman hyvin ja perusteellisesti, sillä hänellä ei ole varaa hukata energiaa erehdyksiin puhumattakaan laiskottelusta, joka on myrkkyä tälle merkille.

Hallitseva planeetta:

Kaurista hallitseva planeetta Saturnus kuvaa ihmisen rajallisuutta luonnonvoimien edessä. Henkilökohtaisten resurssien ylittäminen kostautuu aina väsymyksenä, sairauksina ja kärsimyksinä. Kauris on muita merkkejä alttiimpi tekemään enemmän kuin mihin voimat riittävät ja siksi myös herkempi sairastumaan jopa kroonisiin sairauksiin. Kauriiden tulisi oppia elämään vuodenaikansa mukaisesti ja säästämään omaa energiaansa myös huomisen varalle. Kun väsymys yllättää tulisi levätä eikä kuitata tilannetta kupillisella kahvia tai tupakalla kuten useilla Kauriilla on tapana.

Kauriin valttikortit:

Kauris on laatunsa mukaan käytännöllinen, rationaalinen, rakentava ja kurinalainen. Asiallisuus ja muodollisuus heijastuvat kaikessa käyttäytymisessä. Toiminnan motiivina on Kauriilla kaiken järjestykseen saattaminen ja organisoiminen. Hän on suoraviivainen, vastuullinen ja ahkera yhteiskuntaihminen. Kauriin kunnianhimoa ei auta koskaan aliarvioida. Hän asettaa tavoitteensa korkealle ja toteuttaa ne vääjäämättömästi ja tunnollisesti. Työntekijänä Kauris on kestävä, luotettava ja vastuuntuntoinen. Uraputki on Kauriin kohtalo, sillä hän ei ole valmis tekemään minkäänlaisia äkkikäännöksiä elämässään ja niinpä hän keskittyy siihen mitä osaa rajaten muut asiat mielensä ulkopuolelle.

Kauriin heikkoudet:

Tiukat rajat minuudelleen asettava Kauris sortuu samaan rajoittuneisuuteen myös suhteissaan muihin ihmisiin ja niinpä yleisimmät heikkoudet ovatkin: Liiallinen muodollisuus, itsekkyys, oman edun tavoittelu, ahdasmielisyys ja mekaanisuus. Ihmissuhteissaan sisimpänsä kätkevä Kauris rajaa tunteet ja inhimillisyyden todellisuutensa ulkopuolelle uskoen vain konkreettisiin ja järjellä selitettäviin näyttöihin. Hän saattaa olla hyvinkin viileä, etäinen ja virallisuuden taakse kätkeytyvä. Psyykkisesti hän saattaa olla ahdistunut, kireä, vakava ja altis masennuksiin.

Astro.fi


Hmm... horoskoopit joissain tietyissä lehdissä on aikalailla pitäneet paikkaansa ja samoin nämä luonteenkuvauksetkin, mutta valitan, olen oikeasti laiska enkä niinkään työnarkomaani :'D Mut aikalailla monet asiat on tähänkin mennessä päteneet minuun näissä horoskooppiasioissa, mut ennustaminen on aina ollut mun mielestä sellasta huuhaa-juttua.

Olen siis melko laiska tekemään asioiden eteen jotain, mutta sit toisaalta olen todella kunnianhimoinen ja joskus taivotteet on melko korkealla. Lievä taipumus perfektionistiin joissain asioissa, vaikka loppujen lopuksi olen melko mukavuudenhaluinen. Mut jos minulle annetaan hyväkin mahdollisuus, muutun herkästi etäiseksi ja melko muodolliseksi, koska ujouteni tulee varmasti säilymään minussa aina.

On se jännä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti