12. lokakuuta 2011

Päivä 8

Hetki jolloin olet tuntenut olevasi tyytyväisimmillään elämässäsi.

Sellaista varsinaista hetkeä ei edes ole olemassa, koska elämäni rullailee aikalailla samanlaista tahtia, mitä nyt joskus tulee takapakkia, mutta nopeasti selviän niistäkin.

Mutta viimeksi tunsin itseni tyytyväiseksi elämääni tänään bussissa, kun olin matkalla reeneihin. Ylipäätänsä tunnen itseni todella tyytyväiseksi sellaisina hetkinä, kun istun bussissa ja katson ikkunasta ulos aurinkoista säätä. Kyseessä ei siis ole kesäsää, koska kesällä on kuuma ja ötököitä ja inhottavaa....

Elämäni rullaa niin kuin pitää. Koeviikko meni vähän penkin alle, mutta se oli vain yksi koeviikko. Toinen tulee vielä ja kolmas ja neljäs ja aina voi parantaa. Kävin muutenkin erityisopettajalla tänään ja juttelimme kouluasiat kuntoon, joten olen siitäkin syystä melko tyytyväinen tällä hetkellä elämääni. Mulle kuitenkin on annettu melko hyvät eväät opiskelua varten ja parempia tuloksia varten, joten mitäs tässä valittamaan?

Muutenkaan ei kamalasti ole valittamista. Ystävyyssuhteet on kunnossa ja kavereita on ja terveyskin on kohdallaan... niin, en valita.


Kuva on We heart it -tunnukseltani

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti