19. lokakuuta 2011

Päivä 15

Lempi tumblr blogisi.

Niitä on monia, vaikka olenkin vasta aloitellut elämäni Tumblrerinkin puolella. Paras niistä tähän mennessä on ollut ehdottomasti vasta löytynyt Dolldelight ja olenkin yleensä aina ihan kikseissäni kun häneltä jotain uutta pukkaa. Tänään löytynyt päänsyöjärusettitutoriaali sai suorastaan inspiroitumaan ja haluamaan tekemään juuri tuollaisen rusetin itsellensäkin Halloweeniksi, vaikkei sitä käyttäisikään ^^'

Ja koska olin niin tarmokas ja toimelias, tänään vähän kuvia eilisistä ostoksista! Olen ollut koko päivän ihan innoissani näistä neuleista, koska tajusin juuri virallisesti niiden sopivan erään beessin hameeni kanssa, jota olen tähän mennessä käyttänyt vain kerran (animeconissa) ja kuitenin on sen verran ihana, ettei sitä raaskis jättää käyttämättä.


Molemmat neuleet H&M:sta, olen ihan rakastunut tuohon sydämelliseen ulkonäkönsä lisäksi (se on niin pehmeä ja lämmin!)Sain viimeinkin itselleni uuden arkihameen talveksi! Johan oli aikakin! Ketjuliikkeet myy nykyään ihan kamalia malleja, joko liian ohkasia epämääräisiä hellehameita tai sitten liian lyhyitä tai vääränvärisiä D:Parit sukatkin! Äiti tosin haukku ne rumaks kun osoittautui niiden todellakin olevan yli polven sukat... pffffffffffft!


Huomenna Vapriikkiin ja pitäis myös keskittyä vähän läksyihinkin, kun aiemmin ei oo ehtinyt ollenkaan miettii sellaisia. Piirtäminenkin on vaihteeks vähän jäänyt, vaikka toteutettavana onkin pari joulukalenteriluukkua... iik! Tosin oon jo suunnilleen keksinyt mitä aattelin kaavailla niitä varten. Näiden lisäks olis vielä tehtävänä ainakin kolme art tradea, enkä oo mitään saanut aikaseks -.- Fail me.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti