30. lokakuuta 2011

Päivä 26

Minkälaiset persoonat viehättävät sinua?

Sellaiset, jotka eivät pienestä lannistu ja taistelevat loppuun asti tavoitteensa vuoksi. Sellaiset, jotka todella ajattelevat itsensä lisäksi muitakin. Sellaiset, jotka pursuavat intoa, iloa ja ideoita.

Sitten myös sellainen tuli mieleen, että harvoin sitä törmää sellaiseen henkilöön, joka huokuu sellaista rauhallisuutta, elämänviisautta ja mukavuutta. Pidän sellaisista henkilöistä, sillä vaikka he kertovatkin joko menneisyyttään tai arkipäivän viisauksiaan, silti heille tyypillistä ei ole se, että tultaisiin tyrkyttämään omia näkemyksiään ja oppeja väkisin muille.

Vuosien aikana olen huomannut sen, että arjesta selviää paremmin, jos ei törmää jatkuvasti negatiivisiin asioihin (jokaisella on aina huonot päivänsä), sillä jatkuva valittaminen (valittaa voi monella tavalla, tarkoitan nyt sitä, joka sisältää oikeasti sitä itse asiaa) ja vastaava vain masentaa itseänsä entistä enemmän ja samoin myös muitakin. Sellaiset persoonat viehättävät myös, jotka jaksavat piristää ja yllättää aina, vaikka päivä näyttäisi kuinka harmaalta.


Pian tämäkin lista on tehty ja oikeastaan olen melko tyytyväinen siitä, sillä jotkut kysymyksistä ei todellakaan inspanneet mitenkään ja tänäänkin oli tiukalla kirjoitanko vai en :'D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti