26. lokakuuta 2011

Päivä 22

Kuinka olet muuttunut 2 vuodessa?

Kirjotan tästäkin ennen kun kipasen reeneihin~

Hmm kaks vuotta on melko lyhyt mutta toisaalta melko pitkä aika, sillä kahdenkin vuoden aikana ehtii tapahtumaan vaikka mitä ihmeellistä... Pitäisi lähteä miettimään tätä kasiluokan loppusyksyn aikaa, enkä oikein muista asioita yläasteesta muutenkaan kovin hyvin :/ Se on sellaista yhtämassaista synkkää Sampo-aikaa.

Dottaa... no, tyylini todennäköisemmin oli tavallinen, mutta äitini kyl on mulle aina hehkuttanut, etten oo todellakaan mikään tavallinen. Toisaalta hän saattaa ynnätä siihen omat harrastukseni pukeutumisen lisäksi ja niin, siinä on hivenen suuri ero. Okei, raitasukkia taisin käyttää vähän väliä jne. mutten koe olleeni mitenkään ernu tai vastaava. En oikeastaan oo koskaan edustanut mitään tyylisuuntaa niin täydellisesti niin kuin jotkut vaan menny omia kiertoreittejäni. Enkä usko, että mulla olis mitään viisasta kuvaa kasilta... paitsi!

Kasilla mulla tais olla hiukset lyhkäsimmillään! Halusin kokeilla viimeinkin sitä miltä näyttäisin lyhyillä hiuksilla ja niin... pojalta XD Tai siis Giko sanoi, että näytän ihan veljeltäni... ei näin. Sitten ne kasvoi... ja kasvoi... ja kasvatan edelleen :b Pääsin silloin ekoja kertoja värjäilemään hiuksia ja olin todella innoissani kun sain ottikseen punaista :3 Tosin halusin siitä sitten melko nopeasti eroon koska a) kyllästyin siihen b) aloin muistuttaan ihan Makotolta (=hahmoltani) c) muillakin alkoi näkyä samanlaista hiustyyliä. Joten aloin hiljalleen siirtyä siihen, että hiukseni muuttuivat kokopunaisiksi. Sitä ennen värjäytin vielä niskahiukset punertaviks. Punaset/punertavat hiukset on ollu mulla nyt jo melko kauan, mutta jossain vaiheessa värjäytin niskahiukset ihan blondeiks ja nyt olis tarkoitus siirtyä kokotummanpunaisiin hiuksiin ja sit jossain vaiheessa kokeilla suklaan ruskeita hiuksia. Oma luonnollinen hiustenväri on tummanruskea/maantienharmaa riippuen valaistuksesta.

Koko yläasteen aikana tutustuin hiljalleen paremmin lolitaan ja ensimmäinen lolihameeni oli rippijuhliin hankittu musta bodylinen korsettihame. Tosin tein sen mokan, että jätin alushameen kokonaan sieltä alta -.-

Ysi... no, innostuin käyttämään hameita entistä enemmän, mutta liikunta ja reenit vähän rajoittivat niiden käyttämistä, sillä Sammossa oli sama lukkari koko vuoden ajan, joten. Silti sanoisin tyylini olevan melko normaali edelleen.

Nyt lukion ekalla oon alkanu käyttään hameita joka päivä et housuja käytän joko reeneissä tai kotioloissa tai jos sattuu olemaan harvinaisen huono päivä tai jos tulee äkkilähtö sukulaisille. Loleilen joskus koulussa fiiliksen mukaan, mut aika harvoin vapaa-ajalla ellei tule erikseen hyvä syy sille. Normaalisti pukeutuessani edustan jotain koulutyttö/tyttömäistä/naisellista tyyliä jota ei oikeasti voi luokitella mihinkään kategoriaan...

En usko muuttuneeni kovin paljoa näiden kahden vuoden aikana kuin henkisesti ja hiustyylien puolesta.

Valitan mutta järkeviä kuvia minusta havainnoillistamaan tätä on melkoisen vähän :/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti